Την Παρασκευή , 25/10/2019 στις 08.15, το Παλλατίδειο Λύκειο Σιδηροκάστρου απέδωσε τον προσήκοντα σεβασμό στους ήρωες της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στο χώρο εκδηλώσεων του Σχολείου εκφωνήθηκε το μήνυμα της κ. Υπουργού, προβλήθηκε η αναβίωση της μάχης των Οχυρού «Ρούπελ»  και απονεμήθηκαν ταυτόχρονα τα βραβεία και αριστεία στους αριστεύσαντες μαθητές του Σχολικού Έτους 2018-19. Παράλληλα, ο Διευθυντής του Σχολείου μας θα εκπροσωπήσει τον κ. Προϊστάμενο Δ.Δ.Ε.  Σερρών, κ. Κ. Τενεκετζή, στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα ανήμερα της επετείου στην έδρα του Δήμου Σιντικής, στο Σιδηρόκαστρο.


Η εκπαιδευτική κοινότητα του Παλλατιδείου ΓΕΛ Σιδηροκάστρου συγχαίρει τις μαθήτριες και τους μαθητές

που συμμετείχαν στα πολιτικά τμήματα και σε αυτά των παραδοσιακών στολών του Σχολείου μας για την άψογη εμφάνιση, το ευθυτενές παράστημα και το απαράμιλλο ήθος κατά την παρέλαση της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στην πόλη του Σιδηροκάστρου. Παράλληλα, συγχαίρει τις μαθήτριες και τους μαθητές του Σχολείου μας που στελέχωσαν τα τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων, την ομάδα της Μητροπόλεως και τη φιλαρμονική του Δήμου Σιντικής για την αντικειμενικά άψογη εμφάνιση.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
 

 


-Ο-
Δ/ντής
Δημήτριος Κ. Χατζηπαναγιώτου, ΠΕ02, Μ.Α., Μ.Sc.