Στην πρώτη του δήλωση προχώρησε στο sport-sidirokastro ο νέος προπονητής της ομάδας του Ρούπελ, Φώτης Κοκολιός ο οποίος ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα στα Εθνικά πρωταθλήματα. Ο Σερραίος προπονητής δήλωσε έτοιμος για την νέα αρχή έχοντας στο μυαλό του την δημιουργία μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας κάνοντας λόγο για μεταβατική χρονιά της Ομοσπονδίας.

 

Τι δήλωσε αναλυτικά...

 

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ του Ρούπελ Σιδηροκάστρου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας, που έπειτα από 13 χρόνια απουσίας θα δώσει ξανά το παρόν στην Γ' Εθνική κατηγορία.

 

Η τιμή είναι μεγάλη όσο και η ευθύνη βέβαια αναθέτοντας την καθοδήγηση της ομάδας σε μια μεταβατική χρονιά για την Ομοσπονδία σύμφωνα με την οποία η ομάδα τοποθετεί τον "πήχη" αρκετά ψηλά ώστε να πετύχει τον στόχο της.

 

Σκοπός της ομάδας θα είναι, έπειτα και από την εμπειρία της περσινής επιτυχημένης χρονιάς πρωταθλητισμού, η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην κατηγορία που στόχο θα έχει την παρουσίαση όμορφου και ποιοτικού μπάσκετ στους φιλάθλους της Καλαθοσφαίρισης.

 

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συνδυάσουμε τη δύναμη με το πάθος, το ταλέντο με την εμπειρία και το καθαρό μυαλό και πιστεύω στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό".

 

Πηγή: http://sport-sidirokastro.blogspot.com