Ένα τραπέζι με μεγάλο πολιτικό- αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον, εντοπίσθηκε χθες το βράδυ, στο Αχλαδοχώρι του Δήμου Σερρών.

 

 

Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για τους καλεσμένους του Προέδρου του Αχλαδοχωρίου Βασίλη Τσαβλίδη, χαλάρωσης, σύσφιξης σχέσεων, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι πολιτικές και αυτοδιοικητικές συζητήσεις.

Ποιοι ήταν, όμως, οι καλεσμένοι του κ. Τσαβλίδη;

 

Στο τραπέζι ήταν, λοιπόν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Γιάννης Χατζόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σιντικής Παύλος Κορωνίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Πολεοδομίας και Καθαριότητας Σιντικής Άνθιμος Γεωργιάδης, ο Αντιδήμαρχος στη δημοτική ενότητα Πετριτσίου Λεωνίδας Νικολάου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σιντικής Παναγιώτης Σαββίδης.

 

«Αυτοδιοικητική βραδιά, σύσφιξης σχέσεων, καλεσμένοι του ‘μεγάλου’ Προέδρου . Ο Αντιπεριφερειάρχης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων και ΔΕΥΑ και ένας “απλός” πλέον τοπικός σύμβουλος σχεδιάζουν ένα καλύτερο … αύριο. Υ.Γ. η τοποθεσία προς τιμή του οικοδεσπότη μας,» ανέφερε στη σχετική ανάρτησή του ο κ. Χατζόπουλος.

 

Η αινιγματική αυτή ανάρτηση του κ. Χατζόπουλου, ήδη προκάλεσε πολλά ερωτήματα, για το τι ακριβώς μπορεί να ετοιμάζουν ως «επόμενο βήμα» οι συγκεκριμένοι πολιτικοί άνδρες.