Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου σε συνεργασία με την Π.Ε. Σερρών προκηρύσσουν την τέλεση της Αθλητικής Διοργάνωσης με την επωνυμία «Βelles Historic Trail».

 

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει δύο αγώνες βουνού των 21,1 χλμ+1.050 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς «Belles Historic Trail» και 8,1 χλμ+493 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς «Sultanitsa Trail Run» που θα πραγματοποιηθούν στις Ν.Δ. πλαγιές της οροσειράς της Κερκίνης (Μπέλλες) στο βόρειο τμήμα των Σερρών.

 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προβολή του φυσικού και ιστορικού πλούτου του Μπέλλες, η ανάδειξη των παλαιών μονοπατιών που συνδέονται άρρηκτα με τις τοπικές κοινωνίες και βέβαια ο σεβασμός των ηθικών αξιών του «Ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, με αφετηρία και τερματισμό το Νέο Πετρίτσι με ώρες εκκίνησης: 09:00 π.μ. για τον αγώνα 21,1 χλμ+1.050 μ. «Belles Historic Trail» και 09:30 π.μ. για τον αγώνα «Sultanitsa Trail Run».

 

Συγκεκριμένα:

Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «Βelles Historic Trail» : 21,1 χλμ+1.050 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Αγώνας βουνού με την επωνυμία «Sultanitsa Trail Run» : 8,1 χλμ+493 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς.

 

Αφού διαβάσετε τους όρους, το κόστος συμμετοχής, τα έπαθλα και λοιπές πληροφορίες για τον αγώνα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με την εγγραφή σας.