Λάμπης Μουμτζίδης και Ιωσήφ Παναγιωτίδης γίνονται «ένα» για να διεκδικήσουν τον Δήμο Σιντικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Οι δύο επικεφαλής διαφορετικών παρατάξεων μετά από εποικοδομητικές συζητήσεις κατέληξαν στο να συμπορευθούν για το καλό του Δήμο Σιντικής.

 

Ο κ. Παναγιωτίδης στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε δύο φωτογραφίες όπου στη μια είναι ο ίδιος μαζί με τον κ. Μουμτζίδης και στην άλλη απεικονίζεται ο λευκός καπνός που βγήκε από τη συμφωνία-συμπόρευση.

 

Από την άλλη, ο κ. Μουμτζίδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι έλαβε μηνύματα από τους πολίτες για συμπόρευση σε μια κοινή προσπάθεια για το κοινό καλό του δήμου απέναντι στην παρακμή και τον πολιτικό μεσαίωνα.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης «Ελπίδα για τη Σιντική» υπογράμμισε: «Περιφερόμενος στην Σιντική ένα ήταν το μήνυμα από τους πολίτες, να συμπορευτούμε σε μια κοινή προσπάθεια για το λεγόμενο κοινό καλό του δήμου του τόπου απέναντι στην παρακμή και τον πολιτικό μεσαίωνα . Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες θυσιάζω την προσωπική φιλοδοξία . Ηγέτης δεν είναι αυτός που ηγείται μίας προσπάθειας αλλά και αυτός που αποχωρεί για να μην έρθει το ΚΑΚΟ. Σύντομα θα ακολουθήσει δελτίο τύπου και κοινή συνέντευξη. Ενώνουμε Συνθέτουμε Δημιουργούμε».