Έντονα καιρικά φαινόμενα στο Σιδηρόκαστρο! Δείτε τις φωτογραφίες

Για δεύτερη συνεχόμενη  ημέρα μπουρίνι χτύπησε την περιοχή του Σιδηροκάστρου. Σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση με χαλάζι. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

 

 Η στάθμη του χειμάρρου “Μαϊμούδα” ανέβηκε σε επικίνδυνα σημεία, ευτυχώς όμως δεν πλημμύρισε. Κλαδιά δένδρων έσπασαν και έπεσαν μέσα στον χείμαρο. 

Η γέφυρα του Χορτερού και πάλι πλημμύρισε , ευτυχώς αυτή την φορά λειτούργησαν οι αντλίες και έτσι γρήγορα άδειασε. Η κυκλοφορία για μισή περίπου ώρα διακόπηκε.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σιδηροκάστρου κλήθηκε μόνο για τρεις περιπτώσεις κοπής δένδρων που έπεσαν λόγω των δυνατών ανέμων, ενω παρενέβη και στην γέφυρα του Χορτερού.

Προβλήματα δημιυοργήθηκαν και με την ΔΕΗ. Επεσε μια τάση στην περιοχη του Ειρηνοδικείου. Η βλάβη θα αποκατασταθεί σε μια περίπου ώρα, οπως μας ενημέρωσε η ΔΕΗ. 

Ο αντιδήμαρχοι κύριοι Μπακρατσάς και Τορουνίδης κινήθηκαν αστραπιαία και αντιμετώπισαν τα επι τόπου τα όποια προβλήματα.

Στην περιοχή του Γονίμου έπεσε χοντρό χαλάζι, και σημειώθηκαν σχεδόν ολοκληρωτικές καταστροφές των καλλιεργειών.

 

Αυτή την ώρα υποχώρησε το μπουρίνι και επικρατεί ηλιοφάνεια στην περιοχή.  

Οι φωτογραφίες, απο την πλατεία Εμπορίου την ώρα της καταιγίδας, τον χείμαρο της “Μαϊμούδας” και την γέφυρα του Χορτερού.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *