Αναλυτικό πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου για την ερχόμενη εβδομάδα

Απο την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι την Προσεχή Παρασκευή 8 Μαΐου, εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

Για τον λόγο αυτό θα τελεσθεί το απόγευμα της παραμονής πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σερρών και το πρωί της Παρασκευής Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Σερρών. Στις ως άνω λατρευτικές ευκαιρίες θα συμμετέχει  ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τιμώντας τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Σερρών.

 

Το Σάββατο 9 Μαΐου, εορτή του Αγίου Μάρτυρος Χριστοφόρου, ο Σεβασμιώτατος θα λειτουρήγησει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου χάριν των οδηγών και αυτοκινητιστών που εορτάζουν την ημέρα αυτή.        

 

Το Σάββατο 9 Μαίου στις 7 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Αρχιερατικό Εσπερινό των εγκαινίων στο παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνης Αμμουδιάς.

 

Την Κυριακή της Σαμαρείτιδος 10 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τα εγκαίνια του  παρεκκλησίου Αγίας Μαρίνης Αμμουδιάς και στη συνέχεια την Θεία Λειτουργία.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *