Ανοίξτε ΤΩΡΑ τα καλοκαιρινά στην κοιλάδα του Σιδηροκάστρου!

Αγανακτηση  επικρατεί  στην αγορα και σε πολλές οικογένειες  του Σιδηροκάστρου,  για τα το κλείσιμο των καλοκαιρινών μπαρ στην κοιλάδα.

Οι καταστηματάρχες και κυρίως οι νέοι του Σιδηροκάστρου  υποστηρίζουν πως η μη λειτουργία των καφέ και μπαρ στην κοιλάδα αποτελεί ένα ακομη  πλήγμα για την τοπική οικονομία και ζητούν έστω και καθυστερημένα να ανοίξουν ΤΩΡΑ τα καταστήματα.

Η υπόθεση ξεκίνησε, σύμφωνα με τι πληροφορίες μας, τον Νοέμβριο του 2013 με έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας γνωστοποιούνταν ότι η έκταση ανήκει στο Δημόσιο. Έκτακτε η υπόθεση είναι σε εκκρεμότητα, ενώ παραμένει άγνωστο εάν η δημοτική Αρχή  προχώρησε σε κινήσεις ώστε να παραχωρηθεί η έκταση στον Δήμο και να λειτουργήσουν τα καταστήματα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι προς το παρών δεν υπήρξε καμία αντίδραση απο τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, αλλά και τους νέους της πόλης καθώς κλείνει ένας χώρος διασκέδασης τους, αλλά και αυτών ( 30-40 άτομα)  που θα εργάζονταν στα καφέ και μπαρ. Σιγά οι Σιδηροκαστρινοί κοιμούνται ! 

Η κυβέρνηση εν μία νυκτί, πουλάει ακρογιαλιές, εμπορική και όχι μόνο γη, νησιά, επιχειρήσεις και ότι βρεθεί στο διάβα της  και δεν μπορεί να παραχωρήσει την έκταση στον Δήμο για την λειτουργία των καταστημάτων ; Ο Δήμος οφείλει να ανοίξει εδώ και ΤΩΡΑ τα καταστήματα και να πάρει ζωή και πλάι η κοιλάδα ! 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *