Απάντηση ΑΠΟΔΡΑΣΙΣ στο “Κάστρο Σιντικής”

 

Απαντώντας στο από 26-2-2013 δημοσίευμα σας έχω να κάνω τις εξής διευκρινήσεις:

1.         Ο προϋπολογισμός της δημοτικής επιχείρησης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και τον καταψήφισε ένα μέλος των παρόντων και όχι δύο.

2.         Πουθενά στον προϋπολογισμό δεν προβλέπεται ποσό 10.000 ευρώ για σκεύη και 9.000 ευρώ για έπιπλα. Οι αντίστοιχοι κωδικοί έχουν ποσά 0. Εξ άλλου είναι ανέφικτο με τα ποσά που διαχειριζόμαστε.

3.         Στον αθλητικό τομέα οι δαπάνες προβλέπουν λειτουργικά έξοδα και όχι στοχευμένες δράσεις, αυτό γίνεται στην πορεία ανάλογα με τις ανάγκες.

4.         Η Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ  σήμερα έχει την ευθύνη λειτουργίας μόνο του κλειστού Σιδηροκάστρου. Το κλειστό των Ποροϊων δεν παραλήφθηκε ακόμη από την τεχνική υπηρεσία, άρα και δεν μας παραδόθηκε για να μπορούμε να το λειτουργήσουμε, το δε κλειστό του Πετριτσίου είναι ημιτελές  και δεν τίθεται θέμα.

5.         Η Δημοτική Επιχείρηση δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ομάδες η συλλόγους μπάσκετ, αντιπτέρισης, ποδοσφαίρου, πολιτιστικούς, η ορειβατικούς και

6.         Δεν μπορεί να ψηφίσει πίστωση για την δημιουργία Μ.Κ.Υ.Ο. Φίλων Μουσείου Θερμοπηγής η άλλης οργάνωσης.

 

    Παρεμπιπτόντως να σας ενημερώσω ότι η Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ. πέραν των τριών κλειστών σταδίων που ανωτέρω αναφέρθηκαν, έχει στην δικαιοδοσία της 25 γήπεδα ποδοσφαίρου που χρησιμοποιούνται από ισάριθμες ποδοσφαιρικές ομάδες, έχει την ευθύνη λειτουργίας δυο μουσείων (Θερμοπηγής, Βυρώνειας), και δυο Μπάντες (Σιδηροκάστρου και Πετριτσίου).

   Έχει την υποχρέωση να  παρέμβαίνει στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας, είτε αυτόνομα, είτε σε συνεργασία με κάποιους από τους 55 πολιτιστικούς που λειτουργούν στην επικράτεια.

                                                         

                                                Ο πρόεδρος της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ

 

                                                             Νίκος  Κουλιάλης


Κάστρο Σιντικής :
Όταν συζητήθηκε το θέμα του προϋπολογισμού , ποιον προϋπολογισμό είχαν στα χέρια τους τα μελή του συμβουλίου ;

Ο προϋπολογισμός που είχαν στα χέρια τους οι σύμβουλοι είχε μέσα όσα αναφέρθηκαν στο σχετικό δημοσίευμα.

Γιατί ακόμη δεν παραδόθηκε το κλειστό Γυμναστήριο Πορροίων ;

Θα παρακαλούσαμε για διευκρίνηση για τις αμοιβές αιρετών και τρίτων 18.050 ευρώ που προβλέπονται στον προϋπολογισμό , παροχές τρίτων 3.000 ευρώ,  και δαπάνες προμηθειών αναλώσιμων 25.000 ευρώ 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *