Απολογισμός μελών – εθελοντών των εκδηλώσεων «Κάστρο των Χριστουγέννων»

 Στον απολογισμό της φετινής διοργάνωσης του Κάστρου των Χριστουγέννων προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με την συμμετοχή των εθελοντών που αποτελούν και την μεγάλη κινητήρια δύναμη της μοναδικής αυτής χριστουγεννιάτικης δράσης στην έδρα του Δήμου Σιντικής, το Σιδηρόκαστρο…

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αναστάσιος Ταφλανίδης ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση του 2016 και παρουσιάσθηκε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ. Πέτρο Κιοσσέ.

 

Ακολούθησε συζήτηση και κατάθεση προτάσεων για όσα έγιναν αλλά και γι αυτά που θα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν για λόγους που συζητήθηκαν εκτενώς. Κοινή πεποίθηση το «Κάστρο των Χριστουγέννων» να συνεχισθεί μιά και η γιορτή των Χριστουγέννων θεωρείται η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου, καθώς αποτελεί μία καλή ευκαιρία για ξεκούραση από τη πίεση της καθημερινότητας, διασκέδασης μέσα στο κλίμα των εορτών.

 

Το Κάστρο των Χριστουγέννων που ξεκίνησε δειλά – δειλά το 2012 από μια παρέα φίλων με όνειρο τη δημιουργία μιας εκδήλωσης για τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά της πόλης μας, αποφασίσθηκε να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα φτερά του και να πλαισιωθεί το 2017 με περισσότερους εθελοντές, που το μοναδικό τους εφόδιο θα είναι η αγάπη, το μεράκι για ατελείωτες ώρες εθελοντικής δουλειάς , που θα οδηγήσει στην ακόμη πιο επιτυχημένη διοργάνωση, δίνοντας φως και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

 

Η επόμενη διοργάνωση να συνοδευθεί με περισσότερα μουσικά και εορταστικά δρώμενα στα οποία να συμμετέχουν αν είναι δυνατόν τα περισσότερα σχολεία του Δήμου. Επίσης αφουγκραζόμενοι και τις επιθυμίες των συμπολιτών μας να δοθεί κάτι διαφορετικό φέτος, ώστε να επιτευχθεί ακόμη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε πριν το τέλος Μαρτίου.

 

 

 

ρεπορτάζ: Δέσποινα Νικολάκη

 

 

 

 


 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *