Αποχωρεί απο την προεκλογική κούρσα ο Κώστας Ιωαννίδης και απευθύνει πρόσκληση – πρόκληση στους υποψήφιους δημάρχους Σιντικής

Την απόφαση του να μην κατεβάσει συνδυασμό γνωστοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Ιωαννίδης και απευθύνει πρόσκληση – πρόκληση στους υποψήφιους δημάρχους Σιντικής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του :

 

 

Σεβόμενος την επιθυμία πολλών συνεργατών μου θα ήθελα να προσκαλέσω τους υποψήφιους δημάρχους  την ημέρα  Πέμπτη στις  18.00 στο Ξενοδοχείο  Αγνάντιο να ενημερωθούν και να συνυπογράψουν, αν συμφωνούν, το πρόγραμμα μας

 

Δια του παρόντος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσας που κυριολεκτικά αγκαλιάσατε την προσπάθεια μας για να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά το δήμο Σιντικής. Δυστυχώς ο περιβόητος ‘’δημοκρατικός’’ νόμος του Καλλικράτη απαιτεί για την κατάθεση συνδυασμού πολύ μεγάλο αριθμό υποψηφίων τόσο μεγάλο που για να θέσει κανείς υποψηφιότητα συμφώνα με την ιδρυτική μας διακήρυξη, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας και προτιμήσαμε να μην κατεβάσουμε την υποψηφιότητα μας .

 

Σε μια ‘’δημοκρατική χώρα’’ η υποψηφιότητα  του δημάρχου είναι τελικά μόνο για ‘’λίγους’’ όχι για πολλούς. Ο Καλλικράτης έχει κυριολεκτικά ερημώσει και έχει αφήσει ακέφαλη την ελληνική ύπαιθρο με αποτελέσματα τραγικά  που τα ζούμε στην καθημερινότητα μας. Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψη οτι θα ήταν δικαιότερο και δημοκρατικότερο ο δήμαρχος να εκλέγεται  με σταυρό και να συμμετέχει στις εκλογές ως πρόσωπο και όχι ως συνδυασμός. Οι δημοτικοί σύμβουλοι να συμμετέχουν αυτόνομα καθώς και οι υποψήφιοι των τοπικών κοινοτήτων. Οι εκλεγμένοι  θα έχουν την υποχρέωση να συνεργαστούν και έτσι επιτέλους θα σταματήσει  να υπάρχει το περιβόητο ‘’τάξιμο’’.

 

Σεβόμενος την επιθυμία πολλών συνεργατών μου θα ήθελα να προσκαλέσω τους υποψήφιους δημάρχους  την ημέρα  Πέμπτη στις  18.00 στο Ξενοδοχείο  Αγνάντιο να ενημερωθούν και να συνυπογράψουν, αν συμφωνούν, το πρόγραμμα μας.Όχι την ιδρυτική μας διακήρυξη, απλά το πρόγραμμα μας. Αυτή τους η ενέργεια θα σημάνει την αρχή για διάθεση παραγωγικής συνεργασίας, διάθεση να γυρίσουμε σελίδα στο δήμο, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για το καλό όλων μας.      

 

Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή και θεωρώ αυτονόητο ότι είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συμπολίτες μας 

 

Οι  Ενεργοί Νέοι Σίντικες μια ‘’καθαρή’’ κίνηση πολιτών προσπάθησε και θα προσπαθεί για το καλό του συνόλου του τόπου μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση όλων των πολιτικών προσώπων για να συνεργαστούμε εποικοδομητικά και να συμβάλλουμε στις μελετημένες, σοβαρές ενέργειες για το καλό του τόπου μας.

 

Σας ευχαριστώ θερμά

Φιλικά

Ιωαννίδης Κωνσταντίνος

Ενεργοί Νέοι Σίντικες

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ

Ο Τόπος μας Ξυπνάει !!

Website:http://www.energisintikes.gr

Facebook: https://www.facebook.com/energisintikes.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *