Βαμβακόφυτο : Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύλλογο Γυναικών

Συγκροτήθηκε σε σώμα , το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Βμαβακοφύτου « Ο Άγιος Γεώργιος», μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 29 Νοεμβρίου.

Πρόεδρος, εξελέγη η κυρία Σούζη  Φιλιππίδου – Δέντσα, αντιπρόεδρος Γεωργία Σαράτση, γραμματέας Τάνια Ζλατίντση – Καλίγκα, ταμίας Βάσω Γλάχτσιου – Μήλτσιου και μέλος Γεωργία Πασχάλη.

” Το νέο Δ.Σ.που προέκυψε από τις εκλογές όπως και το προηγούμενο, θέλει να καταστήσει σαφές ότι ο σκοπός της ύπαρξής του δεν είναι μόνο η συμμετοχή σε διάφορες παραστάσεις κατά τη διάρκεια κάποιων κυρίως θερινών εκδηλώσεων. Ο Σύλλογός μας είναι σύλλογος πολυδιάστατος, που σημαίνει ότι αναπτύσσει και άλλες δραστηριότητες, όπως τμήμα γυμναστικής , τμήμα πλεξίματος, χορωδία και φυσικά τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων και παιδιών. Η έννοια του εθελοντισμού επίσης είναι αναπτυγμένη σε μεγάλο βαθμό και είναι αυτή κυρίως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των μελών του. Αυτά ανταποκρίνονται στο μέγιστο βαθμό όταν τους ζητηθεί να προσφέρουν γιατί ό,τι κάνουν το κάνουν με μεράκι.

 

Ο Σύλλογός μας  στοχεύει στη διατήρηση της παράδοσης του τόπου μας, συγχρόνως όμως θα συμβάλουμε, με τις μικρές μας δυνάμεις, στην ανάδειξη, διατήρηση και διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού, κοινωνοί του οποίου θέλουμε να γίνουμε. Έτσι προάγουμε τον πολιτισμό δίνοντας βαρύτητα σε έννοιες όπως συνεργασία, εθελοντισμό, αλληλεγγύη, αξίες που πρέπει να διατηρηθούν στους δύσκολους καιρούς που περνάμε” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *