«Βροχή» παραιτήσεων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου – Ετοιμάζει συνδυασμού ο Γ. Γεωργυλάς ;

Νέες εξελίξεις διαμορφώνονται για τα Λουτρά Σιδηροκάστρου μετά την «βροχή» παραιτήσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τελευταία αυτή του προέδρου κ. Γιώργου Γεωργυλά , που γνωστοποίησε  κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Τετάρτης (27/3).


Στις  15 Μαρτίου παραιτήθηκαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας κύριοι Κώστας Μαργαριτίδης, Γιώργος Αδαμίδης, Αναστάσιος Αθανασιάδης, Νίκος Μουντουλάρης, Αβραάμ Κοτσαρίδης – ο οποίος έχει παραιτηθεί και εκπρόσωπος του Δήμου στον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών Ελλάδας  – και Άρης Παπαδόπουλος. Λίγο πριν είχε παραιτηθεί ο κ. Λάμπης Μουμτζίδης. Όλοι οι παραιτηθέντες απέφυγαν να αναφερθούν στους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή τους την απόφαση. Μέχρι την τοποθέτηση νέου συμβουλίου , χρέη προέδρου εκτελεί ο κ. Κώστας Γραμματίκας που ήταν αναπληρωτής του κ. Γεωργυλά , ενώ στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν οι αναπληρωτές των παραιτηθέντων.

Στο μεταξύ οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Γεωργυλά να παραιτείται μετά από το ενδιαφέρον του να ηγηθεί νέας δημοτικής παράταξης  που θα διεκδικήσει τον δήμο Σιντικής. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σύντομα ο κ. Γεωργυλάς αναμένεται να κάνει και σχετικές ανακοινώσεις. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *