Δραστηριότητες του Παλλατιδείου Λυκείου Σιδηροκάστρου

Απαντήσεις σχετικά με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχειρήθηκε να δοθούν στην ενημέρωση, που διοργάνωσε το Γενικό Λύκειο Σιδ/στρου για γονείς και μαθητές σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Σερρών και τη Δ/νση Β’θμιας Εκπαίδευσης Σερρών την Τρίτη 15/12/2015.

 

Οι ομιλητές 1) Εφόπουλος Βασίλειος,Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής και Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του Λυκείου Σιδηροκάστρου     2)  Παλάζη Χρύσα, Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων  3)Ανθυπαστυνόμος Κούνιος Ιωάννης,μέλος του δικτύου           παρατηρητήριο Β/θμιας Εκπαίδευσης για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, αναφέρθηκαν αξιοποιώντας την εμπειρία και επαφή τους με εφήβους παρουσίασαν περιστατικά ασφάλειας του διαδικτύου και των  μέσων κοινωνικής δικτύωσης θίγοντας τις επιπτώσεις τους στη ζωή των ανθρώπων βραχυπρόθεσμα, αλλά και σε βάθος χρόνου. Ακολούθησε ζωηρός διάλογος με καίριες ερωτήσεις από μαθητές και γονείς.

  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΠΕΠ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Στα πλαίσια της ενεργής συμμετοχής του σχολείου στα προβλήματα της κοινωνίας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ομάδας μαθητών στο γηροκομείο και το ΚΕΠΕΠ  της πόλης μας την Τετάρτη 24/12/2015. Πρόσφεραν εδέσματα και τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν με ζήλο από μαθητές και καθηγητές, έψαλλαν τα κάλαντα και πέρασαν λίγη ώρα δίπλα σε ανθρώπους, που έχουν ανάγκη την αγκαλιά τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

 

 

              ΠΑΛΛΑΤΙΔΕΙΟ  ΛΥΚΕΙΟ   ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *