Δραστηριότητες του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου

Με τη λήξη του καλοκαιριού και της χαρακτηριστικής του νωχελικότητας,  ο  ΦΟΣΣ ξεκινάει δυναμικά και ευχάριστα τη νέα ¨σχολική¨ χρονιά με κέφι και όρεξη για δράσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση !

 

Φθινοπωρινές δραστηριότητες του συλλόγου

.Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ο ΦΟΣΣ βρέθηκε παρέα με το Σύλλογο Φίλων Σπηλαιολογίας & Περιβάλλοντος Σιντικής «ο Μαύρος Βράχος» στη λίμνη του Καπνοφύτου, περπάτησε στο φαράγγι  και κατέληξε στον πανέμορφο καταρράκτη της περιοχής  ¨Ερέκ¨ όπου θαύμασε άλλη μια χαρακτηριστική ομορφιά του τόπου μας.

. Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στο Παλαιό Ορφανοτροφείο Σιδηροκάστρου όπου το ΔΣ θα ενημερώσει τα μέλη για τις ως τώρα δράσεις και θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες ετήσιες εκλογές  του συλλόγου.

. Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου θα μαζέψουμε όλο το κέφι μας και θα επιβιβαστούμε σε λεωφορείο για την πρώτη μας 2ήμερη εκδρομή! Προορισμός μας το δασικό χωριό Σταυρούπολης, καθ’ οδόν θα επισκεφτούμε το σπήλαιο Μααρά (Αγγίτη) στην περιοχή της Δράμας ενώ την Κυριακή θα περπατήσουμε σε παρθένα μονοπάτια της περιοχής με προορισμό τον καταρράκτη Λειβαδίτη πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

. Παράλληλα με όλα αυτά η ομάδα ακούραστων περιπατητών του συλλόγου συνεχίζει  αδιάκοπα τις εναλλακτικές διαδρομές στην περιοχή με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των συμμετεχόντων! Δεύτερο γκρουπ ¨αρχαρίων¨ πρόκειται να δημιουργηθεί από τους διοργανωτές καθώς το επίπεδο της αρχικής ομάδας έχει ανέβει κατακόρυφα!

ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ

Πληροφορίες για εγγραφές και δραστηριότητες του συλλόγου

Κιοσσές Πέτρος 6948048705

Λαζαρίδου Σαββίνα 6978018686

Καλτζίδης Νεόφυτος 6937262605

Μελικίδου Σοφία 6949424688

 

Χατζηδιαμαντή Κυριακή 6999454343

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *