Δραστηριότητες του Φ.Ο.Σ Σιδηροκάστρου

Δυναμικά μπήκε στο 2015 ο ΦΟΣΣ με το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του να ζητούν αφορμές για δράσεις !

 

            Η εθελοντική αιμοδοσία του Ιανουαρίου είχε την επιτυχία που αναμενόταν με νέο ρεκόρ σε φιάλες αίματος. Εκατό μονάδες συλλέχθηκαν συγκεντρωτικά για όλους τους συλλόγους εκ των οποίων σχεδόν πενήντα ήταν αυτές που μπήκαν στην τράπεζα του ΦΟΣΣ. Ικανοποίηση νιώσαμε όλοι, μέλη και φίλοι, και ένα παραπάνω ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Κιοσσές που καρτερικά παρακολουθούσε τη διαδικασία και ενθάρρυνε τους εθελοντές να ασκήσουν το καθήκον τους!   

            Περνώντας στο Φεβρουάριο…

▪           Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας, στο όμορφο δασάκι,  με ορειβατικά δώρα για τους τυχερούς του φλουριού!!

            Φυσικά, της κοπής θα προηγηθεί σύντομος περίπατος στη ‘’γειτονιά’’ του Σιδηροκάστρου και θα ακολουθήσει το καθιερωμένο, σε αυτές τις περιπτώσεις, μεζεδάκι…

            Ευκαιρία για τα παλιά μέλη να ανανεώσουν τις συνδρομές τους και για νέους φίλους να μπούνε στην παρέα μας. Ραντεβού στις 11:00 στην πλατεία.

 

▪           Εννοείται πως δε θα απουσιάζαμε από το καρναβάλι του τόπου μας..

            Ως Ρομπέν των Δασών θα παρελάσουμε την Κυριακή του καρναβαλιού! Χορηγός μας το Café Αγορά όπου και θα γίνει το πάρτι του συλλόγου το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου. Στολές υπάρχουν ακόμα και είστε όλοι καλεσμένοι!

 

▪           Παράλληλα οι περιπατητές μας, γνωστοί και ως ‘’Χιλιομετροφάγοι’’, συνεχίζουν τις διαδρομές τους ανοίγοντας νέα μονοπάτια που οδηγούν τους συμμετέχοντες πιο κοντά στη φύση, στην ψυχική και τη σωματική τους υγεία..

 

Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΣΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ

           

                                                                                                                       

Με εκτίμηση

                                                                                                              

 

Το ΔΣ του Φ.Ο.Σ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *