Εγκατάσταση νέας Αδελφότητος στην Ιερά Μονή Κηρύκου και Ιουλίττης Σιδηροκάστρου

Την Κυριακή 6 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Μακάριος θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης και θα εγκαταστήσει επισήμως νέα μοναστική αδελφότητα, αποτελούμενη από τρείς μοναχές.

Οι νέες μοναχές σε συνεργασία με την ήδη από πολλών ετών ευρισκόμενη αδελφή θα συνεχίσουν τη μοναχική διακονία στο Μοναστήρι  που εδώ και επτά χρόνια ταλαιπωρείται από την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και με τη βοήθεια του Θεού και την ευχή του Μητροπολίτου και την συμπαράσταση όλων των χριστιανών θα θέσουν τις προυποθέσεις να επανέλθει στην παλαιά του αίγλη .

            Την Κυριακή το απόγευμα στις 6.30 ο Σεβασμιώτατος θα ευρεθεί στις Κατασκηνώσεις μας για την εορτή λήξεως της Α΄Κατασκηνωτικής περιόδου Κοριτσιών Δημοτικού. Ακολούθως στις 8.00 η ώρα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στην Ιερά Μονή της Παναγίας Γουμερά Μακρυνίτσας με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Κυριακής και στη συνέχεια θα παραστείσε εορταστική εκδήλωση.

            Την Δευτέρα το πρωί 7 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον εορτάζοντα Ιερό   Ναό της Αγίας Κυριακής Σιδηροχωρίου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *