Εστιάζουν σε Πρώτη και Σιντική

Τζιτζικώστας-Ιωαννίδης εστιάζουν επικοινωνιακά σε Πρώτη και Σιντική στην προεκλογική τους κόντρα επενδύοντας στις αδυναμίες των αντιπάλων τους.Σύμφωνα με πληροφορίες, τους ζήτησε να εντείνουν τις στροφές για τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, να ξαναβγούν στους δήμους και τα χωριά, να ξαναμιλήσουν στους πολίτες..

Στο επιτελείο του κ.Τζιτζικώστα, παρόλο που επισήμως κρατούν «την μπάλα χαμηλά», υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση αλλά και γκρίνια για ευνοημένους υποψηφίους από το Γραφείο της Περιφέρειας.Ταυτόχρονα ρίχνουν στο…τραπέζι και την εκλογική εικόνα στην Πρώτη Σερρών, όπου μιλούν για σαρωτική υπεροχή έναντι του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ υποψήφιου κ. Ιωαννίδη. Στο σύνολο των οκτώ εκλογικών της τμημάτων ο κ. Τζιτζικώστας προηγείται με

35,21%. Εναντίον του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος ήρθε πρώτος στις εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επιτίθεται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης, που πέρασε στον δεύτερο γύρο, και χωρίς να τον κατονομάσει του καταλογίζει ότι ακολουθεί τη “μόδα” και εμφανίζεται ως ανεξάρτητος ενώ είναι “παιδί του κομματικού σωλήνα”,ενώ εστιάζουν στην αδυναμίατου συνδυασμού Τζιτζικώστα να βάλει υποψήφιο από την Σιντική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *