Ευχαριστίες απο τις Χριαστινικές Μαθητικές Ομάδες

Οι Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες της Ι. Μ. Σιδηροκάστρου μετά την πολύ πετυχημένη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.) θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή της.

 

Καταρχάς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριο για την ευλογία που έδωσε και την καθοδήγηση που παρείχε, τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη για τη δωρεάν μεταφορά των μελών της Σ.Ο.Ν.Ε. απο Θεσσαλονίκη, και τη βουλευτή Ν. Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή για τη στήριξή της.

 Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Σιντικής κ. Φώτη Δουμουχτσίδη για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου Σιδηροκάστρου καθώς και στους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία, ιδιαιτέρως τον κ. Άρη Παπαδόπουλο, Πρόεδρο της «Απόδρασης». Επίσης, τον Διοικητή του Α.Τ. Σιδηροκάστρου, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σιδηροκάστρου και την διασωστική ομάδα της ΕΠΟΜΕΑ για τα μέτρα ασφαλείας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς επικοινωνίας Τηλέ Επιλογές και τον(κ. Δημήτρη Κώττα), Δίκτυο Τηλεόραση και τον (κ. Στέφανο Τσαβέα) καθώς και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Σιντική 92,1, Master fm 102,7, Ακρόαμα 94,6 και την διαδικτυακή εφημερίδα kastrosintikis.gr  για τη δωρεάν διαφημιστική προώθηση της συναυλίας.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της συναυλίας χωρίς τους οποίους η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ιδιαιτέρως, το Κτελ Ν. Σερρών για τη δωρεάν μεταφορά του κόσμου από Σέρρες και Ηράκλεια, το Agnantio Hotel & Spa για τη φιλοξενία που παρείχε στον μαέστρο και στους ανθρώπους της εταιρείας παραγωγής και τον κ. Χρήστο Γάλβα για τις υπηρεσίες catering σε όλα τα μέλη της Σ.Ο.Ν.Ε. μετά το τέλος της συναυλίας στο κτήμα Γάλβα.

Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παρακολούθησε τη συναυλία και στήριξε την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.

 

 

 



 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *