Ημερίδα για την τουριστική ανάπτυξη του εθνικού πάρκου της λίμνης Κερκίνης

Eπιτυχία σημείωσε η ημερίδα  για την τουριστική ανάπτυξη του εθνικού πάρκου Κερκίνης, που πραγματοποιήθηκε χθες ( 11/12) στον πολυχώρο της Ηράκλειας.

Ο πρόεδρος του Δικτύου  Προστασίας της Λίμνης Κερκίνης και Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων ” Λίμνη Δράση ” κ. Τάσος Παπαδόπουλος υποδεχόμενος του παρευρισκόμενους τόνισε πως με την ημερίδα αυτή γίνεται ένα νέο ξεκίνημα που αφορά την συνεργασία των επιχειρηματιών της παραλίμνιας περιοχής. ” Η συνεργασία όλων μας μπορεί και πρέπει να προχωρήσει προς όφελος όλων. Η επιτυχία της θα αποβεί προς όφελος μας” σημείωσε.

Ο δήμαρχος Ηράκλειας κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης στον σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε την δύσκολη στιγμή που βρίσκεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο τόπος ενώ χαρακτήρισε σημαντική την πρωτοβουλία του Δικτύου για την ανάπτυξη της περιοχής. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου , περίπου 170 άτομα, αποτελεί παρηγοριά. Δήλωσε την συμπαράσταση του δήμου στις προσπάθειες των επαγγελματιών.

Απο την πλευρά του ο δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης, στον χαιρετισμό του τόνισε πως όραμα της δημοτικής αρχής είναι η ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην περιοχή.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ και Στ’  Αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά υπογράμμισε πως πρέπει να φύγουμε απο την μιζέρια και να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξη, ενώ χαιρέτησε την πρωτοβουλία των επαγγελματιών της περιοχής.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο κ. Θόδωρος Ναζιρίδης, ο κ. Χρήστος Μπογάς Οικονομολόγος καθηγητής ΤΕΙ και ο κ. Βασίλης Τσούκας καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών.

Την ημερίδα διοργάνωσε το Δικτύου  Προστασίας της Λίμνης Κερκίνης και Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων ” Λίμνη Δράση “

 

 

( Οι φωτογραφίες του ” kastrosintikis.gr” απο την ημερίδα )   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *