Η ” Δημοτική Συμπαράταξη Σιντικής” διάψευση άρθρο για υποτιθέμενη κομματική προέλευση της παράταξης

Δεν έχουμε καμία κομματική προέλευση” τονίζεται σε ανακοίνωση της ” Δημοτικής Συμπαράταξης Σιντικής” , διαψεύδοντας άρθρο της ιστοσελίδας (http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/oi-isorropies-stous-dimous-tis-kentrikis-makedonias-ta-favori-ta-aoutsainter-oi-simmaxies), που φέρει την παράταξη να έχει κομματική προέλευση.

Όπως αναφέρεται στην απάντηση  :  

 

 

 Αξιότιμοι κύριοι,

 

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, με αφορμή ανυπόγραφο άρθρο της ιστοσελίδας σας (http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/oi-isorropies-stous-dimous-tis-kentrikis-makedonias-ta-favori-ta-aoutsainter-oi-simmaxies), στο οποίο αναγράφεται ΑΝΑΚΡΙΒΩΣ, η υποτιθέμενη κομματική προέλευση του συνδυασμού μας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.

 

Σεβόμαστε όλα τα κόμματα και τον ρόλο που επιτελούν στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία μας, όμως θέλουμε η αυτοδιοίκηση να έχει έναν διακριτό ρόλο, όχι απολίτικο, αλλά σίγουρα ακομμάτιστο.

 

Με την παρούσα απάντηση, διαψεύδουμε ρητά και κατηγορηματικά το περιεχόμενο του προαναφερθέντος άρθρου της ιστοσελίδας σας, όπου αναφέρεται ότι ο συνδυασμός μας προέρχεται από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ως κάτι παντελώς ανακριβές και αναληθές και απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, η οποία είναι πως η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ είναι μια αμιγώς αυτοδιοικητικού χαρακτήρα προσπάθεια, χωρίς κομματική ταυτότητα, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι θα προχωρήσετε στην άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο απλώς για μια αστοχία της στιγμής και όχι για σκόπιμη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και παραπληροφόρησης.

 

Στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε περαιτέρω επί του συγκεκριμένου θέματος, αλλά κια για οτιδήποτε άλλο κρίνετε απαραίτητο ενόψει των εκλογών.

 

 

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *