Η επιτροπή του ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου θα αποφασίσει για την τοποθέτηση διαχειριστή, με απόφαση του δημάρχου

Το θέμα του διαχειριστή στο ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου συζητήθηκε στην συνάντηση των προέδρων των Δημοτικών Επιχειρήσεων, χθες (31/10)  μετά την αυθαίρετη τοποθέτηση της συζύγου του προέδρου της Αγωγής και Πρόνοιας κ. Θόδωρου Λόκκα στη θέση αυτή.

Ο δήμαρχος κ. Φώτης Δομουχτσίδης,  ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει καμία συνεργασία με την σύζυγο του κ. Λάκα και ότι την  επιλογή του διαχειριστή στο ΚΑΠΗ θα την  αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή , υπό την προεδρία του κ. Σταύρου Σαββίδη. Ο κ. Λόκας, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , αντιλήφθητε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη και θεώρησε ότι δεν έπραξε σωστά. Η επιτροπή του ΚΑΠΗ θα κληθεί το επόμενο χρονικό διάστημα να αποφασίσει ποιον θα προσλάβει ως διαχειριστή, καθώς η συμφωνία που υπήρχε με την προηγούμενη κυρία, που εργάζονταν εκεί επί οκτώ χρόνια έχει λήξει.

Το θέμα με τον  διαχειριστή του ΚΑΠΗ ξεκίνησε, όταν πριν μερικές ημέρες ο κ. Λόκας χωρίς καμία ενημέρωση του δημάρχου , τοποθέτησε την σύζυγο του. Οι αντιδράσεις για την κίνηση του αυτή ήταν έντονες, προκαλώντας την παρέμβαση του δημάρχου και την απόφαση του να μην ισχύσει η όποια απόφαση του κ. Λόκα και τις όποιες αποφάσεις να λάβει η επιτροπή του ΚΑΠΗ.    

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *