Η κατανομή εδρών στον Δήμο Σιντικής

Σύμφωνα με τα  μέχρι τώρα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής στον Δήμο Σιντικής  εκλέγονται οι  :
Απο τον συνδυασμό του κ. Κοσμίδη εκλέγονται, τρεις  σύμβουλοι, μαζί με τον επικεφαλής, οι κύριοι Νίκος Ιντζές, και Ευθύμης Βαρυτιμίδης.

Με βάση τα ποσοστά ο υποψήφιος δήμαρχος παίρνει την έδρα της Δημοτικής Ενότητας που πλειοψήφησε ο συνδυασμός του. Στην προκειμένη περίπτωση τα υψηλότερα ποσοστά ο συνδυασμός τα σημείωσε στον πρώην  δήμο Πετριτσίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο κ. Κοσμίδης θα παραιτηθεί  και θα καταλάβει  την έδρα ο κ. Γιάννης Δήμου.

Απο τον συνδυασμό του κ. Δεμερτζή με βάση τα ποσοστά της πρώτης Κυριακής εκλέγονται έξι σύμβουλοι μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού. Εκλέγονται οι κύριοι Νίκος Δεμερτζής, Οδυσσέας Μπακούρας, Σάκης Αλεξίου, Θόδωρος Πασχαλίδης, Μάκης Ζλατίντζης και Λεωνίδας Λεωνάκης. Απο τον δεύτερο γύρω ο συνδυασμός καταλαμβάνει δυο επιπλέον έδρες και εκλέγονται οι Αθανάσιος Κέππας και Κυριάκος Μαυροφρύδης. 

Απο τον  συνδυασμό του κ. Δομουχτσίδη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα,  εκλέγονται  16 συμβούλους μαζί με τον επικεφαλής του. Εκλέγονται οι :  Σάββας Καραβασιλείου, Άνθιμος Γεωργιάδης, Παναγιώτης Σαββίδης, Γιώργος Παρίσης, Θόδωρος Λόκας, Παύλος Κορωνίδης, Γιώργος Τσίντσιος, Τάσος Αβραμίδης (αμστελ),Σάκης Μελαδίνης, Αντώνης Ζλατίντζης, Λεωνίδας Νικολάου, Σάββας Σιδηρόπουλος, Στάθης Ζαπρίδης,  Μανώλης Δεβετζής, Κώστας Νικηφόρου και Αναστάσιος Ιωακειμίδης.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *