Η μητρόπολη της Αντιπτέρισης απέκτησε ……..τον ναό της !

Η ανάπτυξη του αθλήματος , οι μεγάλες στιγμές των ομάδων και το μεράκι πολλών παραγόντων οδήγησαν την πόλη του Σιδηροκάστρου, στο να αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τo ολυμπιακό άθλημα της αντιπτέρισης.

 

Έπρεπε και οι υποδομές επιτέλους να ανακαινιστούν και να διαμορφωθούν στα πλαίσια της δημιουργικής απασχόλησης των αθλητών της πόλης του Σιδηροκάστρου.

Τα απόρθητα οχυρά του “Ρούπελ” , το “Κάστρο” της πόλης και ο παντοδύναμος “ΔΙΑΣ” , οι ομάδες της πόλης για όσους δεν το γνωρίζουν, αξιώθηκαν να μπούνε , με πολύ κόπο, στο ανακαινισμένο τους παλατάκι που αρμόζει σε πρωταθλητές.

Το γήπεδο αυτό κλείνει μέσα του τις ρίζες του ένδοξου παρελθόντος, την παρούσα ζωντάνια και την ελπίδα για το μέλλον.

Με αφορμή τις διεθνείς διοργανώσεις , έγινε το αυτονόητο. Τοποθετήθηκαν καρεκλάκια και ξύλινες επιφάνειες για τους θεατές στις κερκίδες, επιμελήθηκαν και βάφηκαν εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες του γηπέδου και των αποδυτηρίων, συντηρήθηκαν οι πόρτες και τα υδραυλικά , τοποθετήθηκαν καινούργιοι προβολείς φωτισμού καθώς και ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρασφάλειας. Το κυριότερο όμως είναι ότι “γέμισε” παιδικές φωνές τόσο το γήπεδο όσο και η ίδια η πόλη !

Ως Προϊστάμενος της Διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Σιντικής θέλω ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέρφους που “αγκάλιασαν” την εκδήλωση με τον δικό τους …”τρόπο”.

Τελικά το «νους υγιής εν σώματι υγιή» γίνεται πραγματικότητα καθημερινά για όλες τις ηλικίες ακόμα και χωρίς τις παχυλές κρατικές χρηματοδοτήσεις σε όλα τα αθλήματα , αρκεί να το θέλεις.

Οι εθελοντές, οι χορηγοί, οι αθλητές , το πλήθος των θεατών είναι η δικαίωση όλων των φιλότιμων προσπαθειών για αυτή τη διοργάνωση .

Η διαφήμιση , η προβολή και ο αθλητικός τουρισμός είναι προς όφελος του τόπου μας.

Ως λάτρης του αθλητισμού , και ιδιαίτερα του badminton, εύχομαι σε όλους να το χαρείτε πραγματικά το γήπεδο και να περνάτε σε αυτό ώρες αθλητισμού, πολιτισμού και παιχνιδιού που είναι πολύτιμες για να χτιστούν φιλίες και να δυναμώσουν οι ανθρώπινες σχέσεις.

 

 

  Του Γιάννη Χατζόπουλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *