Θανατηφόρο τροχαίο στον κυκλικό κόμβο Σιδηροκάστρου

Θανατηφορό τροχαίο σημειώθηκε το πρωι στον κυκλικό κόμβο του Σιδηροκάστρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι, πιθανότατα επέστρεφε από τις διακοπές του στη Βουλγαρία και  στο στρόγγυλο το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσγειώθηκε πάνω σε δένδρα δίπλα στο δρόμο…

Θανατηφόρο τροχαίο στον κυκλικό κόμβο Σιδηροκάστρου

Απ’ τα συντρίμμια του αυτοκινήτου βγήκε σώα η γυναίκα η οποία όπως μάθαμε βγήκε μόνης της από το όχημα, ενώ ο σύζυγος της περίπου 55-60 ετών ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής του Κλιμακίου Σιδηροκάστρου έχοντας τον σφυγμό του και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου. Δυστυχώς εκεί κατέληξε. Η Πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε αμέσως με δυο οχήματα και πέντε άντρες.

 

Στο συγκεκριμένο σημείο σημειώθηκαν πολλά τροχαία και χάθηκαν πολλές ζωές. Το στρόγγυλο του Σιδηροκάστρου είναι από τα πιο επικίνδυνα σημεία της χώρας, αλλά αντιμετωπίζεται απ’ τους αρμόδιους με αδιαφορία. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τροχαία και χάνονται ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο. Οι οδηγοί αλλά και οι κάτοικοι πιστεύουν πως πρέπει οι φορείς να δράσουν άμεσα και να τοποθετήσουν μεγαλύτερες πινακίδες στον κυκλικό κόμβο Σιδηροκάστρου, να είναι ορατές για να μπορούν να μειώνουν ταχύτητα οι οδηγοί έτσι ώστε να προλαβαίνουν τις συγκρούσεις.

Ρεπορταζ ΔΙΚΤΥΟ TV

Φωτό: serraikanea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *