Ιωσήφ Παναγιωτίδης: «Όλα τα προβλήματα “λύνονται” με μια φωτογραφία του δημάρχου»


του Ιωσήφ Παναγιωτίδη-Επικεφαλής «Ενωμένη Σιντική»

Η θεωρία: «ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ» εναντίον της θεωρίας: «ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ» ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΙΝΤΙΚΗ !!!

Όλα τα προβλήματα «λύνονται» με μια φωτογραφία του δημάρχου ( προτιμώνται με υπουργούς, περιφερειάρχες , διάφορους δημάρχους, ηθοποιούς, αθλητές ή στον τόπο του προβλήματος ..) συνοδευόμενα από μία πομπώδη δήλωση του τύπου… «μέχρι εδώ !!… όλα αλλάζουν» χωρίς κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα!!!

Σε 60 ημέρες συμπληρώνεται μισός χρόνος απο την ημέρα που η δημοτική αρχή κέρδισε τις εκλογές….

Ακόμη βρισκόμαστε στις αφηγήσεις και στις διαπιστώσεις;;;

Με φωτογραφίες σε πίτες, εκκλησίες, εθιμοτυπικές επισκέψεις ( πάνω απο 150 δημοσιεύσεις στο ΦΒ και δηλώσεις στα ΜΜΕ – σε διάστημα περίπου 45 ημέρες -) και μαζώξεις επικοινωνίας και ενημέρωσης δεν ξέρω εάν μένει χρόνος για ουσιαστική δουλειά!!!

Συνοψίζοντας:

🔹1) Η πολεοδομία στην Σιντική «λύθηκε» με την απόσπαση ενός μηχανικού στις Σέρρες αποδεκατίζοντας την τεχνική Υπηρεσία του δήμου. Λύση ανάγκης που δρομολογήθηκε για όλους τους δήμους απο το 2023 και παρουσιάστηκε ως εξαιρετική έμπνευση και πρωτοβουλία του δημάρχου ( Μας θυμίζει τίποτε;;)

🔹2) Τα Λουτρά Σιδηροκάστρου τα έκλεισε αλλά οι υπάλληλοι… παραμένουν στις θέσεις τους και πληρώνονται ( όχι;;) Όταν άραγε έδινε τις υποσχέσεις για ξενοδοχεία 5 αστέρων και 1.500.000 επισκέπτες δεν γνώριζε την κατάσταση;; Τρία χρόνια δήλωνε πως δούλευε με επιτροπές και ομάδες εργασίας, στον συνδιασμό του υπάρχουν πάνω απο 6 στελέχη και «σύμβουλοι» που έπαιξαν διαχρονικά ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της κατάστασης των λουτρών ή ήταν επι χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο η ήταν πρώην δήμαρχοι…. Δεν τον ενημέρωσε κανείς;;;; Τον ενημέρωσαν αλλά παραπλάνησε τους πολίτες ;;; Η ΔΑΕ ΣΙΝΤΙΚΗ είναι βιώσιμη ;;;;

🔹3) Η κατάκτηση της «ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ-ΡΟΥΠΕΛ 1941» που με κόπο και δουλειά έγινε πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο κινδυνεύει εμμονικά να μετατραπεί σε παρωδία …( περιμένουμε ενημέρωση, απαιτούνται σοβαρές προετοιμασίες και ο χρόνος τελειώνει)

🔹 Δήλωσε ότι εάν χρειαστεί οι υπεύθυνοι για την κατάσταση των λουτρών θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα… δεν γνωρίζει ότι είναι ΗΔΗ ο εισαγγελέας στην ΔΑΕ ΣΙΝΤΙΚΗ απο δικές μας ενέργειες εδώ και 4 χρόνια και ερευνά την υπόθεση;;;

🔹4) Για τα Θερμοκήπια ( Ανώνυμη εταιρία του δήμου) είμαστε εδώ και δύο μήνες στην «διερεύνηση» χωρίς να έχει τοποθετηθεί ούτε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !! Το ρωτήσαμε δύο φορές στο ΔΣ και πήραμε την απάντηση « το διερευνούμε» !! ( Ίσως είναι σε δύσκολη θέση ο δήμαρχος να το αγγίξει καθόσον ο κύριος «χρήσιμος για τις εκλογές» μέχρι πρότινος προήδρευε της επιχείρησης η οποία έχει διαλυθεί και κανιβαλιστεί και της οποίας τα χρέη αγγίζουν το εκατομμύριο (;;;)

🔹5) Με μία «πτήση αεροπλάνου» και ανάρτηση στο ΦΒ (και με υπόσχεση για πληρωμή των χρεών προς το ΤΕΘΑ) λύθηκε ΚΑΙ το πρόβλημα του αεροδρομίου Χορτερού !!! ( αλήθεια αυτό είναι το πρόβλημα του αεροδρομίου ;;)

🔹6) Έγιναν 5 δημοτικά συμβούλια σε έναν μήνα ( το κάθε ένα μέχρι τα 4 στοιχίζουν μόνο σε αμοιβές προσωπικού πάνω απο 1.500 ευρώ) και δεν ολοκληρώθηκαν ούτε τα τυπικά θέματα !!!

🔹7) Πέρασαν δύο μήνες και δεν υπάρχει σύμβαση με εταιρία απομαγνητοφώνησης για τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου πράγμα που είναι πολύ σοβαρό διότι πρέπει να εκτυπώνονται, να γίνεται βιβλιοδεσία και να τηρούνται στο αρχείο!! ( απαιτείται μία απευθείας ανάθεση απο τον δήμαρχο)

🔹Για τα μειωμένα δημοτικά τέλη των ΑΜΕΑ και των ευπαθών ομάδων που έπρεπε ήδη να έλθουν στο δημοτικό συμβούλιο απο τον Ιανουάριο θα κάνει κάτι;;

🔹8) Το δημοτικό συμβούλιο λειτουργεί «σοβαροφανώς» και «αυθαδειάζων» με αυτοσχεδιασμούς και ενέργειες που θυμίζουν «πολιτιστικό σύλλογο» και όχι οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης..!!

—ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΣΙΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Θα έπρεπε να περιμένουμε «100 ημέρες» αλλά με τα γεγονότα όπως εξελίσσονται μέχρι τότε δεν είμαι σίγουρος από που θα μπορούμε να πιαστούμε !!!..

…Στο ίδιο έργο θεατές το οποίο συνεχίζεται !!!

…Δεν θα το επιτρέψουμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *