Κινητικότητα στον δήμο Σιντικής για επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Έντονη κινητικότητα – όχι σαν αυτή του δημόσιου τομέα – παρατηρείται στον δήμο Σιντικής, για επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η δήλωση του νυν δημάρχου κ. Απόστολου Καρύδα πριν λίγο διάστημα, ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο, δημιούργησε νέα δεδομένα στην παράταξη της πλειοψηφίας.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συνάντηση – στην Μακρυνίτσα στην ταβέρνα «Εβόρα» στις 9 το βράδυ – στελεχών δημοτικών συμβούλων και ανθρώπων της παράταξης του πρώην δήμου Κερκίνης, κατά την οποία θα συζητήσουν για την πορεία της δημοτικής αρχής, ωστόσο από την συζήτηση δεν θα λήψη και το θέμα της επόμενης ημέρας. Από την άλλη στελέχη και πρώην στελέχη της πλειοψειφούσας παράταξης οργανώνονται σε μια «Κίνηση Πολιτών» αναζητώντας επικεφαλή. Μερίδα της παράταξης φαίνεται να συντάσσεται πίσω από νυν δημοτικό σύμβουλο , προκειμένου να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο.
Ωστόσο μέχρι σήμερα τρεις είναι οι επίσημοι υποψήφιοι οι κύριοι Φώτης Δομουχτσίδης , Νίκος Δροβατζίκας και Νίκος Δεμερτζής ( τα τρία Δ), οι οποίοι οργώνουν τον δήμο σε αναζήτηση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Ο κ. Δροβατζίκας σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη έχει νοικιάσει γραφείο σε οικοδομή στον πρώτο όροφο στο κέντρο της πόλης του Σιδηροκάστρου.
Στο μεταξύ ο πρώην δήμαρχος κ. Μιχάλης Δοδακόπουλος εμφανίζεται διατεθειμένος και ανοιχτός σε κάθε συζήτηση , προκειμένου να δώσει τις συμβουλές του για την συγκρότηση παράταξης. Ανοιχτός σε κάθε νέα κίνηση εμφανίζεται και ο κ. Αθανάσιος Ουλούκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *