Κόβουν την σχέση τους με την παράταξη της πλειοψηφίας

Κάθε σχέση με την παράταξη της πλειοψήφιας, αποφάσισαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, να κόψουν οι δημοτικοί σύμβουλοι , οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και οι υποψήφιοι από την παράταξη της πλειοψηφίας που συγκεντρώθηκαν χθες ( 11/7) στην Μακρυνίτσα στην ταβέρνα «Εβόρα».

Περίπου 100 άτομα ( απουσίαζαν ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κούκος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κ.Πορρόϊων) συμμετείχαν και αποφάσισαν ομόφωνα :
– – Να κόψουν κάθε σχέση με την παράταξη της πλειοψηφίας, με την οποία πλέον δεν έχουν καμία σχέση
– – Παραμένουν ενωμένοι
– – Την δημιουργία τετραμελής επιτροπής, αποτελούμενη από τους Γιώργο Γεωργυλά, Βασίλη Καψόχα , Χρήστο Παπαδόπουλο και Λευτέρης Κοκμένογλου, η οποία επιφορτίστηκε να έρθει σε επαφή με στελέχη και ανθρώπους από τους πρώην δήμους Σιδηροκάστρου και Πετριτσίου, για την εξεύρεση ενός νέου ανθρώπου, άφθαρτου που θα ηγηθεί συνδυασμού
– – Δεν στηρίζουν τους μέχρι τώρα υποψήφιους δημάρχους – τα τρία ‘’Δ’’ όπως ειπώθηκε.

Όσον αφορά τους δημοτικούς συμβούλους, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα ψηφίζουν τα θέματα που έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά το δοκούν. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως οι σύμβουλοι θα ψηφίσουν κατά της τοποθέτησης Γενικού Γραμματέα στον Δήμο.

Η απόφαση αυτή δημιουργεί ραγδαίες εξελίξεις που είναι άγνωστο που θα οδηγήσουν, ενώ φαίνεται η δημοτική αρχή έχει χάσει πλέον την δεδηλωμένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *