Λύση με τις λακκούβες στους δρόμους ζητά το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Σιδηροκάστρου

Με επιστολή του στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μωυσιάδη, το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Σιδηροκάστρου ” Ο Άγιος Χριστόφορος ” , ζητά να δοθεί λύση με τις λακκούβες στο δρόμο Σερρών – Καστανούσα.

 

Όπως αναφέρεται στην επιστολή :

Kύριοι βάσει του πρακτικού Νο 14 της 21ης Μαρτίου 2015 απόφασης του ΔΣ σωματείου μας σας ανακοινώνουμε ότι στην σημερινή κακή οικονομική συγκυρία που βιώνουμε σαν κλάδος με την μείωση του έργου μεταφοράς και το υψηλό κόστος συντήρησης των επαγγελματικών μας αυτοκινήτων ( Ασφαλιστικό  – Φορολογικό – Συντήρηση οχήματος ) έρχεται να προστεθεί και  επικίνδυνη και απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος του Οδικού Άξονα Καστανούσας – Σερρών και του συνόλου του επαρχιακού δικτύου του Δήμου Σιντικής .

Οι διάσπαρτες τρύπες και τα φθαρμένα τμήματα του δρόμου , έχουν προκαλέσει σοβαρές βλάβες στα οχήματα μας ενώ ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος είναι πλέον ορατός .

Πριν να είναι πια αργά και θρηνήσουμε άδικα θύματα στην άσφαλτο σας παρακαλούμε να προβείτε στις δέουσες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα.

Μετά τιμής το ΔΣ

Ο πρόεδρος

 

Αλέξανδρος Κατσιούρας ”  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *