Μεγάλη η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας- Infonews24

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για το 2024 από τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογο Σιδηροκάστρου σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής.

Σιδηροκαστρινοί και μη κάθε ηλικίας έσπευσαν και αφιέρωσαν 10 λεπτά από το χρόνο τους, στέλνοντας μήνυμα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Η αιμοδοσία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου έχει γίνει θεσμός και πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, με τους κατοίκους της περιοχής να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για να προσφέρουν το πολύτιμο αγαθό σε όσους το έχουν ανάγκη.

Αυτή την περίοδο οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες, τονίζει η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Κατερίνα Τζιούρα, η οποία καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να σπεύδουν να δώσουν αίμα προκειμένου οι τράπεζες αίματος, τόσο των συλλόγων, όσο και του Γενικού Νοσοκομείου να γεμίσουν.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Εστίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *