Μουντουλάρης: “Βγάζουμε δύσκολο πρόγραμμα-Άμεσα έτοιμο το στέγαστρο”

Στην εκπομπή “ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Εθνικού Σιδηροκάστρου Νίκος Μουντουλάρης ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και στα έργα που γίνονται στο γήπεδο για να είναι έτοιμο το στέγαστρο στην κερκίδα. Αναλυτικά:

 

“Τα τελευταία 5-6 παιχνίδια ήταν δύσκολα για εμάς, με δυνατούς αντιπάλους και είχαμε πει πως ότι πάρουμε θα είναι κέρδος. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πήραμε μόνο έναν βαθμό στο Κιλκίς και συνεχίζονται τα δύσκολα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Σύντομα θα ελαφρύνει το πρόγραμμα και ελπίζουμε να πάρουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

 

Για το στέγαστρο και τις εργασίες:

 

“Έχουν ήδη μπει οι βάσεις και θα μπορέσουμε μέχρι τις γιορτές ελπίζω να έχουμε το σκέπαστρο, 600 καρεκλάκια και δημοσιογραφικά θεωρεία. Αν δεν υπάρχουν κακές καιρικές συνθήκες στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας λογικά θα τα έχουμε. Επειδή όμως έχει 1,5 χρόνο που το συζητάμε και περιμένουμε, θα δούμε τι θα γίνει. Είναι ένα έργο πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που καταβάλουμε τα τελευταία χρονιά, αν αναλογιστεί κανείς πως όταν υπάρχει βροχή έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τα εισιτήρια και τις εισπράξεις. Αλλάζει επίπεδο ένα γήπεδο με κάποιες προϋποθέσεις. Τα χρήματα είχαν διασφαλιστεί από κάποιο πρόγραμμα, αλλά λόγω τεχνικών κωλυμάτων δεν έγινε τόσο καιρό το έργο”.

SerresSportNews

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *