Ν. Πετρίτσι : ” Μπαράζ” διαρρήξεων καταστημάτων

«Μπαράζ» διαρρήξεων σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Νέο Πετρίτσι. Θρασύτατοι δράστες δεν υπολόγισαν τίποτα και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κατάφεραν και διέρρηξαν τρία (3) καταστήματα και μάλιστα στο κέντρο του Νέου Πετριτσιου.

Οι δράστες φαίνεται πως ήταν «επαγγελματίες», καθώς φρόντισαν, γνωρίζοντας προφανώς ότι μπορεί να

καταγραφούν τα πρόσωπά τους από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, να φοράνε κουκούλες, αλλά και γάντια, ώστε να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη.Στο δεύτερο κατάστημα οι δράστες μπήκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με λοστό έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο μαγαζί και πήραν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το οποίο ευτυχώς δεν είχε πολλά χρήματα. Ωστόσο, το κόστος των ζημιών που προκάλεσαν ήταν πολύ μεγαλύτερο από το χρηματικό ποσό που άρπαξαν.

Πάντως, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι αν και κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν τους δράστες και άρχισαν να φωνάζουν, οι θρασύτατοι διαρρήκτες δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν το παράνομο έργο τους. Από την πλευρά τους, οι επαγγελματίες της περιοχής εκπέμπουν “sos” ζητώντας από την πολιτεία να λάβει τα μέτρα της, ενώ παράλληλα καλούν και τους πολίτες να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι και να ενημερώνουν την αστυνομία μόλις αντιληφθούν κάτι.

 

Πηγή : ” Δίκτυο Τηλεόραση” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *