Ξανά η υπόθεση Λιανάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής

Η υποθεση Λιανάκη θα συζητηθεί και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής που συνεδριάζει αύριο Τετάρτη  (10/4) στις 8 το βράδυ. Κατά την συνεδρίαση ο δήμαρχος θα ενημερώσει του συμβούλους για τα οικονομικά του Δήμου, ενώ θα γίνει συζήτηση για τον χειρισμό της υπόθεσης Λιανάκη εκ μέρους της δημοτικής αρχής  και της κατάσχεσης ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου και την εξόφληση οφειλής προς την εταιρεία Λιανάκη.

Το Συμβούλιο θα συνεδριάσει με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη του.

 

Τα θέματα είναι :

 

ΘΕΜΑ 1         Ενημέρωση για τα οικονομικά του Δήμου από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών.

ΘΕΜΑ 2         Συζήτηση περί του χειρισμού της υπόθεσης της εταιρείας Λιανάκη εκ μέρους του Δήμου Σιντικής και της κατάσχεσης ακινήτου (αγροτεμαχίων) ιδιοκτησίας του Δήμου.

ΘΕΜΑ 3         Εξόφληση οφειλής προς εταιρεία Λιανάκης Α.Ε.

ΘΕΜΑ 4         Ανάκληση της με αριθμ. 355/28-11-2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ¨ Δημιουργίας δημοτικής υπηρεσίας εκμετάλλευσης του υδροηλεκτρικού εργοστασίου Αγκίστρου (πρώην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) ¨και λήψη απόφασης περί της λειτουργίας του υδροηλεκτρικού.

ΘΕΜΑ 5         Αποβολή μισθωτών (Ιωάννη Χαλίλη  και Ιωάννη Σαρουγιαννίδη) από τα  δημοτικά ακίνητα 1 και 3 της κοιλάδας Κρουσοβίτη και απόδοση των μισθίων των δυο τελευταίων ετών  .

ΘΕΜΑ 6         Τροποποίηση του Κανονισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών του ΤΟΕΒ.

ΘΕΜΑ 7         Έγκριση απολογισμού του ΤΟΕΒ χρήσης 2012.

ΘΕΜΑ 8         Απόλυση υπαλλήλου του ΤΟΕΒ λόγω συνταξιοδότησης και έγκρισης καταβολής του εφάπαξ.

ΘΕΜΑ 9         Τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου Λιβαδιάς στο υπ’ αριθμ. 330 οικόπεδο από κοινή αυλή σε κοινόχρηστο χώρο.

ΘΕΜΑ 10       Αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την ενταγμένη πρόταση με τίτλο «Ανάδειξη αξιοθέατων και μνημείων των ΔΔ του Δήμου Σιντικής» στο τοπικό πρόγραμμα LEADER

ΘΕΜΑ 11       Αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την αποπληρωμή της Πολεοδομικής μελέτης Σιδηροκάστρου.  Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος

ΘΕΜΑ 12       Έγκριση μελέτης «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ» προϋπολογισμού 29.600,00 €. Αναμόρφωση προϋπολογισμού. Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος.

ΘΕΜΑ 13       Αποδοχή ποσού 130.000 € από το ΥΠΕΣΑΗΔ για την κάλυψη δαπανών λειτουργίας του συνοριακού σταθμού

ΘΕΜΑ 14       Έγκριση μελέτης «Συντήρηση και επισκευή αντλιοστασίων άρδευσης» προϋπολογισμού 23.600,00 €. Αναμόρφωση προϋπολογισμού. Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος.

ΘΕΜΑ 15       Αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για την εκτέλεση του έργου ¨ Κατασκευή τοιχίου στο νεκροταφείο Βαμβακοφύτου¨ από έσοδα εκμίσθωσης δημοτικών ακινήτων.

ΘΕΜΑ 16       Αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την αποπληρωμή της εκτέλεσης του έργου ¨ Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στο Βαρόσι¨. 

ΘΕΜΑ 17       Κατανομή ειδικευμένων πιστώσεων (ΣΑΤΑ και Παρακρατηθέντες πόροι, ΥΠΕΣΑΗΔ  ).

ΘΕΜΑ 18       Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ» εργολαβίας Μπαλουκτσή Γεώργιου

ΘΕΜΑ 19       Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ» εργολαβίας Αγγειοπλάστη Στέργιου.

ΘΕΜΑ 20       Επί αιτήσεως   Γεωργιάδη Παναγιώτη για μείωση του μισθώματος δημοτικού καταστήματος Αγκίστρου. 

ΘΕΜΑ 21       Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2013.

ΘΕΜΑ 22       Επί αιτήσεως Παπαδημητρίου Γεωργίου του Ιωάννη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *