Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ” Κάστρο των Χριστουγέννων” στο Σιδηρόκαστρο

Η ομάδα εθελοντών για το ” Κάστρο των Χριστουγέννων” γνωστοποιεί ότι :

” Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κάστρο των Χριστουγέννων.

 

Φέτος αναμένεται να γίνουν πολλά νέα πράγματα που θα το κάνουν ακόμα πιο όμορφο και πιο εντυπωσιακό.

Καλούμε όλους τους φίλους εθελοντές που θέλουν να συνεισφέρουν λίγο από το χρόνο τους να βοηθήσουν και φέτος στην πραγματοποίηση του.

Συγκεκριμένα θα χρειαστούμε τις γνώσεις και την εμπειρία εθελοντών για κατασκευές ξύλινες και μεταλλικές, εθελοντές που να ξέρουν να βάφουν, και εθελοντές γενικών καθηκόντων.

Οι κατασκευαστικές εργασίες θα αρχίσουν άμεσα. Παρακαλούμε όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει να στείλει μήνυμα μέσο του F/B, η να καλέσει στο τηλέφωνο 697 4030430 και να δηλώσει τη συμμετοχή του.

Καλούμε επίσης όλους εσάς τους εθελοντές που μας βοηθήσατε τα μέγιστα στη λειτουργία του Κάστρου των Χριστουγέννων στην περσινή διοργάνωση, αλλά και νέους εθελοντές να δηλώσετε και φέτος συμμετοχή!

Ο εθελοντισμός ως πράξη μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, επαγγελματικής ιδιότητας και ηλικίας. Ξεκινά από την καρδιά μας χωρίς υστερόβουλη σκέψη και περιορισμούς.

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μαζί ξεχωριστές εμπειρίες και να νοιώσουμε τη χαρά της δημιουργίας και της αλληλοϋποστήριξης”.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *