Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι συμμετοχές στο Διεθνές Τουρνουά Αντιπτέρισης στο Σιδηρόκαστρο

Η μεγάλη διοργάνωση που ήταν πόθος όλων των Σιδηροκαστρινών μετά τις συνεχείς επιτυχίες των τελευταίων 20 χρόνων είναι πλέον πραγματικότητα καθώς από τις 15-18/5 θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Σιδηροκάστρου.

 

Το μεγάλο αυτό γεγονός που θα λάβει χώρα στο Σιδηρόκαστρο θα φιλοξενήσει 210 αθλητές από 37 χώρες από όλον τον κόσμο. (Ελλάδα, Βουλγαρία, Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Καναδάς, Σουηδία, Κίνα, Μαλαισία, Ινδία, Πακιστάν, Συρία, Ισραήλ, Τουρκία, Ουκρανία, Ρωσία, Εσθονία, Λετονία, Σερβία, Βέλγιο, Δανία, Ελβετία, Γουατεμάλα, Μάλτα, Ολλανδία, Λευκορωσία, Ιρλανδία, Αγγλία, Σκωτία, Ουγγαρία, Ιράκ, Τσεχία, Πολωνία, Σλοβενία, Σλοβακία, Κροατία, Νορβηγία)

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενη εγχώρια διοργάνωση ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη για μια επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων.

Η δυναμική παρουσία της τοπικής κοινωνίας στους αγώνες θα ήταν σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών αλλά και στη θετική εικόνα που θα προσκομίσει ο κάθε φιλοξενούμενος

Εκτός από το αθλητικό κομμάτι των αγώνων θα υπάρχει η δυνατότητα έξω από το ΔΑΚ Σιδηροκάστρου να γνωρίσουν τα προϊόντα του τόπου μας.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *