Ξηλώθηκε το περίπτερο στην είσοδο της πόλης

Ξηλώθηκε πριν απο μερικές ημέρες, νόμιμα, απο τον δήμο Σιντικής, το περίπτερο που βρίσκονται στην είσοδο της πόλης, μπροστά στην ταβέρνα ” Ζορμπάς”.

Το περίπτερο αυτό έχει την δική του ιστορία. Πριν απο περίπου 30 και πλέον χρόνια, άνοιξε η ταβέρνα Ζορμπάς και το περίπτερο βρίσκονταν ακριβώς μπροστά στην είσοδο του καταστήματος. Παρά τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τις υποσχέσεις δημοτικών αρχών,  να μετακινηθεί λίγο, έπρεπε να περάσουν 30 χρόνια και να αλλάξει η σχετική νομοθεσία,  για να ξηλωθεί τελείως το περίπτερο.

 

Στο μεταξύ το δημοτικό συμβούλιο έλαβε την απόφαση για το ξήλωμα ενός ακόμη περιπτέρου, που παραμένει κλειστό εδω και καιρό και πρόκειται για αυτό που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο δίπλα στο καφέ ” Αγορά”. Αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα η απομάκρυνση του. Θυμίζουμε ότι πριν απο περίπου ενα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2015 η δημοτική αρχή κατεδάφισε το περίπτερο που βρίσκονταν μπροστά στο σουπερ μάρκετ ” Μαρινόπουλος” στο κέντρο της πόλης . Η φωτογραφία είναι αρχείου απο την κατεδάφιση πέρυσι τον Φεβρουάριο του περιπτέρου στο κέντρο της πόλης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *