Οι κορυφαίοι του μπάντμιντον στις Σέρρες

Στο επίκεντρο του Ελληνικού μπάντμιντον θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο η πόλη των Σερρών η οποία θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Ομαδικό πρωτάθλημα Α1 Εθνικής κατηγορίας.

 

 

Οι κορυφαίοι αθλητές του μπάντμιντον και οι 16 καλύτερες ομάδες της χώρας θα βρίσκονται εδώ και υπόσχονται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους βρεθούν το Σαββατοκύριακο στις εξέδρες του Κλειστού γυμναστηρίου Σερρών. Τους αγώνες συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σερρών, το τοπικό σωματείου ΠΛΑΤΩΝ Σερρών και η ΕΟΦΣΑ(ομοσπονδία του μπάντμιντον). Στην πόλη των Σερρών αναμένεται να φιλοξενηθούν περισσότεροι από 150 αθλητές, προπονητές, συνοδοί και φίλοι του

αθλήματος.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών  το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 09:30 έως τις 20:00 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 09:30 έως τις 18:00.

 

Ο προπονητής του Πλάτωνα Σερρών Αλέξανδρος Καντζόγλου μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για αυτήν την σπουδαία διοργάνωση : «Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που γίνεται στην Ελλάδα με τη συμμετοχή των 16 καλύτερων ομάδων της χώρας. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες είμαστε κι εμείς και θα διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση. Υπάρχουν ομάδες που έχουν πιο μεγάλους αθλητές σε ηλικία κι εμπειρία. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα.  Βέβαια σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι τρεις σύλλογοι του Σιδηροκάστρου, το Ρούπελ, το Κάστρο και ο Δίας με το Ρούπελ να είναι ο πρωταθλητής  των τελευταίων 12 χρόνων στη χώρας μας. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη που μας αγκάλιασαν και στήριξαν αυτήν την διοργάνωση».  Ο Αλέξανδρος Καντζόγλου έκανε μια πρόσκληση προς όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν του αγώνες του πρωταθλήματος ενός αθλήματος που ο Νομός Σερρών θεωρείται από τους πρωτοπόρους και αυτός που έχει τα σκήπτρα σε διοργανώσεις εντός αλλά και εκτός των συνόρων και φυσικά να απολαύσουν το γρηγορότερο άθλημα ρακέτας του κόσμου, το Μπάντμιντον.

 

Χορηγός Επικοινωνίας του πρωταθλήματος είναι η ΕΡΤ Σερρών

Βασίλης Αναστασιάδης

 

Πηγή : ΕΡΤ Σερρών 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *