Ορκίστηκε ο Φ. Δομουχτσίδης . Ποιοι οι νέοι αντιδήμαρχοι – φωτογραφίες

Ο νέος δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο ορκίστηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς , παρουσία επισήμων, συγγενών και φίλων. Ο δήμαρχος ανακοίνωσε και τους νέους αντιδημάρχους που αναλαμβάνουν αύριο.

 

Κατά την ορκωμοσία του ο κ. Δομουχτσίδη τόνισε πως απο σήμερα ξεκινά μια άλλη μέρα. ” Απο την πρώτη στιγμή θα σκύψουμε στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, ενώ δεν θα πάει κανένα ευρώ χαμένο, όπως μας έδωσε εντολή ο λαός που μας εξέλεξε. Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά . Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε εάν είμαστε ενωμένοι και θα είμαστε ενωμένοι. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς . Χρειάζεται να σηκώσουμε τα μανίκια και να προχωρήσουμε μπροστά. Όποιος κοιτά το παρελθόν , χάνει το μέλλον”, σημείωσε. Ζήτησε την συνεργασία όλων των παρατάξεων, ενώ  οι πολιτικές αντιπαραθέσεις ανήκουν στο παρελθόν,  καθώς όπως είπε , πρέπει να ανταποκριθούμε στην αγωνία των πολιτών. Χρειαζόμαστε μια εποικοδομητική αντιπολίτευση  με προτάσεις και  όχι στείρα κριτική, σημείωσε και εξέφρασε την άποψη ότι οι προσπάθειες θα αποδώσουν καρπούς. Τόνισε πως θα τηρηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και κάλεσε όλους σε μια κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι 

 

 

 

Ο νέος δήμαρχος ανακοίνωσε και τους αντιδημάρχους με τους οποίους θα ξεκινήσει η θητεία του. Η επιλογή , όπως είπε, με στόχο μιας καινούριας αρχής και θα παραμείνουν στις θέσεις τους σύμφωνα με αυτά που ορίζει ο νόμος. Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο για την εκλογή προέδρου του Σώματος και τοποθετήσεις προσώπων στις διάφορες επιτροπές. Στόχος μας , επεσήμανε , ταχύτατα να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στον πολίτη για να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα.

Οι αντιδήμαρχοι είναι :

Στάθης Ζαπρίδης ( πρώην Δήμος Κερκίνης )

Λεωνίδας Νικολάου ( πρώην Δήμος Ν. Πετριτσίου )

Παύλος Κορωνίδης ( Διοίκησης )

Αθανάσιος Μελαδίνης ( Οικονομικών)

Γιώργος Τσίντσιος ( Καθαριότητας και πρασίνου )

Μανώλης Δεβετζής ( Τεχνικών Υπηρεσιών)

 

 Την ορκωμοσία έκανε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, ενώ παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο Διοικητής  του Συντάγματος Σερρών, ο δήμαρχος Ηράκλειας κ. Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, οι πρώην δήμαρχοι Απόστολος Καρύδας και Αθανάσιος Σπάσης, ο Διοικητής του Τάγματος Σιδηροκάστρου, η πρόεδρος του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης κυρία Σπάση,   και πλήθος κόσμου.  Το http://kastrosintikis.blogspot.gr/ είναι δικαιωμένο καθώς στα διάφορα ρεπορτάζ του τις προηγούμενες ημέρες είχε γνωστοποιήσει τα πρόσωπα των αντιδημάρχων. Αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά η εγκυρότητα του  http://kastrosintikis.blogspot.gr/ και οι έγκυρες πηγές του.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *