Ο Δήμαρχος Σιντικής για τις διακοπές ρεύματος

Την έντονη δυσφορία του για την ΔΕΗ, όσον αφορά τις διακοπές ρεύματος που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες εξέφρασε ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης.

Όπως δήλωσε την ευθύνη για τις διακοπές έχει αποκλειστικά η ΔΕΗ, καθώς υπάρχουν προβλήματα στον υποσταθμό της πίσω απο το δημαρχείο. Σημείωσε πως σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στην λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, εκφράζοντας την δυσφορία αλλά και τα παράπονα του για τη ΔΕΗ. Ο κ. Δομουχτσίδης, επεσήμανε επίσης πως ο δήμος διαθέτει πετρέλαιο θέρμανσης και οι δεξαμενές του είναι γεμάτες. 
Στο μεταξύ οπως αναφέρονταν στο χθεσινό δημοσιευμα : Διακοπές ρεύματος στο κέντρο του Σιδηροκάστρου, σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες. Όπως μας ενημέρωσε η ΔΕΗ , οι διακοπές οφείλονται σε υπερφόρτωση του υποσταθμού που βρίσκεται πίσω απο το δημαρχείο, με αποτέλεσμα να πέφτουν οι ασφάλειες και κατά συνέπεια να μην λειτούργει η μια φάση στα κτήρια που έχουν τριφασικό ρεύμα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ζημιών μηχανημάτων  και εγκλωβισμών ατόμων σε ασανσέρ. Οι διακοπές σημειώνονται τις πρωινές ωρες εως το μεσημέρι. Σύμφωνα με την υπηρεσία έχουν αλλαχτεί οι ασφάλειες και αναμένεται να μην υπάρξουν νέες διακοπές. 

 

Νωρίτερα…

Διακοπές ρεύματος στο κέντρο του Σιδηροκάστρου, σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες. Όπως μας ενημέρωσε η ΔΕΗ , οι διακοπές οφείλονται σε υπερφόρτωση του υποσταθμού που βρίσκεται πίσω απο το δημαρχείο, με αποτέλεσμα να πέφτουν οι ασφάλειες και κατά συνέπεια να μην λειτούργει η μια φάση στα κτήρια που έχουν τριφασικό ρεύμα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ζημιών μηχανημάτων  και εγκλωβισμών ατόμων σε ασανσέρ. Οι διακοπές σημειώνονται τις πρωινές ωρες εως το μεσημέρι. Σύμφωνα με την υπηρεσία έχουν αλλαχτεί οι ασφάλειες και αναμένεται να μην υπάρξουν νέες διακοπές. Η ΔΕΗ δεν διευκρίνισε γιατί τις τελευταίες ημέρες έχει υπερφορτωθεί το δίκτυο.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας,  η υπερφόρτωση  του δικτύου οφείλετε στο ότι ανάβουν  περισσότερες ωρες και ολα μαζι  τα κλιματιστικά στο δημαρχείο, καθώς ο δήμος δεν έχει προμηθευτεί ακόμη πετρέλαιο για την θέρμανση των υπηρεσιών του. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *