Ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου για 8η χρονιά χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες


Για 8η χρονιά ο Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου διοργανώνει τη μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά με τίτλο «ο Σύλλογος Βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 και ώρα 9:00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Σιδηροκάστρου. Στo πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2024» σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σιντικής.

Στην εκδήλωση με τον τίτλο «ο Σύλλογος Βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες», θα έχετε την ευκαιρία όσοι κατεβείτε στην πόλη του Σιδηροκάστρου να απολαύσετε ήχους της παραδοσιακής κομπανίας με χορούς για όλους, από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας – απ’ όλη την Ελλάδα. Μπορείτε επίσης να μπείτε στο μεγάλο κύκλο του χορού, να χορέψετε όλοι μαζί όπως στα παλιά πανηγύρια, στις πλατείες. «Σας προσκαλούμε, την Παρασκευή 21/6/2024 και ώρα 9:00 το βράδυ στο Σιδηρόκαστρο στην κεντρική πλατεία για ένα πλούσιο και υπέροχο γλέντι…να ανταμώσουμε ξανά και φέτος όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε, να πιαστούμε στο μεγάλο κύκλο του χορού, υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας. Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *