Παγκόσμια Ημέρα Νερού : Στο Σύνταγμα τα λουτρά Σιδηροκάστρου και Αγκίστρου

Την Τρίτη 22/03/2016, με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Νερού” ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος παραβρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο ενημέρωσε τους περαστικούς για τις Ιαματικές Πηγές την χώρας μας.

Από την εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει ο Δήμος Σιντικής με τα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκαστρου & Αγκίστρου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο & Διευθ. Σύμβουλο της ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ κ. Χρήστο Παππά, από το μέλος της ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ κ. Γεώργιο Καρπουχτσή και από τον Διευθυντή των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκαστρου κ. Δημήτριο Καπουκρανίδη.

Από το περίπτερο του ΣΔΙΠΕ πέρασε μεγάλος αριθμός επισκεπτών, μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μάρδας Δημήτριος, ο Γεν. Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Κουτσούμπας Δημήτριος καθώς και οι Σερραίοι βουλευτές κ. Αραμπατζή Φωτεινή και κ. Καραμανλής Κωνσταντίνος.

Η παγκόσμια Ημέρα Νερού είναι μια ευκαιρία για να θυμηθούν  όλοι  πόσο πολύτιμο είναι το νερό, είτε αυτό είναι “ιαματικό” είτε είναι απλά πόσιμο!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *