Παλαίμαχοι Εθνικού Σιδηροκάστρου

Μάγισσα μπάλα, σε μαγεύει με τις τρίπλες της από τα  πρώτα βήματα της   ζωής σου και  σε αιχμαλωτίζει για πάντα   στα δίχτυα της.
Πάντοτε ψάχνεις αφορμή κι αιτία να παίξεις μαζί της. Όπως πριν λίγες ημέρες
  στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων του Εθνικού Σιδηροκάστρου και  Ηρακλή Θεσσαλονίκης,  με σκοπό διττό. Αφενός να χαρούμε το παιχνίδι  και αφετέρου να συγκεντρωθούν χρήματα και να

 

διατεθούν για ανάγκες του Κέντρου Υγείας και για το συσσίτιο  αγάπης του Συλλόγου «Ο Ευαγγελισμός». Στο κάλεσμα για συμμετοχή  στον συγκεκριμένο αγώνα ανταποκρίθηκαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  του Εθνικού.  Στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα κυριάρχησαν τα  σκωπτικά σχόλια μεταξύ μας, για τις ανεξίτηλες σφραγίδες του χρόνου. Τους γκρίζους κροτάφους, τις ρυτίδες και τα παραπανίσια κιλά. Σφραγίδες που δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν κάποιον να μην συμμετάσχει στον συγκεκριμένο αγώνα. Η αγάπη για την μπάλα ήταν απείρως ισχυρότερη από τις όποιες αδυναμίες. Επιβεβλημένη η αναφορά για την  αξιοσημείωτη ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στην κοινή προσπάθεια όλων, αφού από την διάθεση των εισιτηρίων συγκεντρώθηκε το ποσό των 1030 ευρώ. Από τα χρήματα αυτά, τα   430 διατέθηκαν για την αγορά ιατρικών υλικών για το Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και τα 600 στο συσσίτιο  αγάπης του Συλλόγου « Ο Ευαγγελισμός».  Για να  τα καταγράψει η ιστορία στα αρχεία της, να αναφέρουμε πως ο αγώνας έληξε 2-2, και συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

 

Εθνικός: Αστάκογλου, Αγγελίδης, Χοτζούδης, Λεβέντης, Κουρουκερέζης, Σαμαράς, Ζλατίντσης, Μεντής, Παναγιωτίδης, Σιδηρόπουλος, Ιωαννίδης, Σκερλετίδης, Καρυπίδης, Κερογλίδης, Αβραμίδης, Μουντουλάρης, Πάνκος, Σίμος, Μπανιώτης.

 Ηρακλής: Μωραϊτης, Σιδερίδης, Λαμπρίδης, Τσιρίκας. Αγγέλου, Καραλής, Γ. Παπαδόπουλος, Αδάμου, Τουντζιάρης, Χάγκαν, Μιχαλάς, Λόμπας, Κουγιουμτζίδης, Μπάντζας Μαυρίδης Μ. και Μαυρίδης.

Διαιτητές: Σαββίδης Σταύρος, Ντούντος Νικόλαος, Σιώης Νικήτας.

Η συντονιστική επιτροπή αποτελείτο από τους Παρίση Γεώργιο, Βάβαλη Κωνσταντίνο, Σαββίδη Σταύρο, Σκερλετίδη Κωνσταντίνο, Λεβέντη Στέργιο. Αποχωρήσαμε ευτυχείς,  μα σε όλους  μας κυριαρχούσε στα ενδότερα ένα κρυφό παράπονο. Πως πέρασαν τα χρόνια και δεν μπορούμε συχνότερα και με μεγαλύτερη ένταση να υπηρετούμε την μεγάλη μας αγάπη. Την ΜΠΑΛΑ.

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *