Παρέμβαση του δήμου για τον βράχο που αποκολλήθηκε απο το Ισάρι

Μετά το δημοσίευμα του kastrosintikis.gr. για το κομμάτι βράχου που αποκολλήθηκε απο το Ισάρι και ,  έπεσε μέσα σε αυλή σπιτιού, πίσω απο την πλατεία Εμπορίου,  και παραλίγο να χαθούν ανθρώπινες ζημιές, ο δήμος Σιντικής θα προχωρήσει σε παρέμβαση για την επίλυση του προβλήματος και την προστασία των ιδιόκτητων του σπιτιού.

Σήμερα  (19/12) ο αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Δεβετζής, συνοδευόμενος απο τεχνικό του δήμου, βρέθηκε επί τόπου στο σημείο όπου σημειώθηκε το συμβάν  και,  ενημερώθηκε απο  τους ιδιοκτήτες , ενώ αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος να προχωρήσει στην λήψη μέτρων προστασίας του χώρου.

 

Το δημοσίευμα του το kastrosintikis.gr

 

” Παραλίγο τραγωδία στο Σιδηρόκαστρο

 

 

Βράχος  έπεσε σε σπίτι στο Σιδηρόκαστρο ! Λόγω των πολυήμερων βροχοπτώσεων , απο το ” Ισάρι ”  του Σιδηροκάστρου   αποκολλήθηκε ένα κομμάτι βράχου  και έπεσε σε αυλή  σπιτιού, που βρίσκεται κτισμένο ακριβώς  απο κάτω  , πίσω απο την πλατεία Εμπορίου,  την ώρα που ήταν μέσα οι ιδιοκτήτες του, ο πατέρας με τον γιό του.  Ο βράχος  έπεσε μόλις δυο μέτρα απο την κουζίνα του σπιτιού, που διαμένουν ο Γιάννης Βελίκης με τον γιό του Στέργιο.  Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. ” Ακούσαμε έναν δυνατό κρότο και βγήκαμε έξω να δούμε τη συνέβη” δήλωσαν οι ιδιοκτήτες στο Kastrosintikis.gr ,  έντονα ανήσυχοι για το γεγονός και καλώντας τους αρμόδιους να δουν πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, καθώς ο κίνδυνος να αποκοληθούν και άλλα κομμάτια βράχων είναι μεγάλος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *