Παρατηρητήριο από Κάστρο Σιντικής

Κλοπή σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες σε σπίτι στο Σιδηρόκαστρο. Άγνωστοι με θρασύτητα μπήκαν στο σπίτι, την ώρα που έλειπαν οι ένοικοι του, που βρίσκεται πάνω σε κεντρικό δρόμο, παραβιάζοντας την μπροστινή μπαλκονόπορτα νωρίς το βράδυ χωρίς να φοβηθούν μήπως τους δει κανείς.

Το πιο σημαντικό είναι πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είχαν μαζί τους μηχάνημα εντοπισμού μεταλλικών αντικειμένων. Έψαξαν συγκεκριμένα και αφού βρήκαν χρυσά έφυγαν, χωρίς να ψάξουν για χρήματα και άλλα αντικείμενα..
Αυτές τις ημέρες χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους “ποντικούς”. Έχετε το νου σας.

Παράπονα κάνουν πιστοί για το πρόγραμμα του μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου. Ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα ότι και παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Αναρωτιούνται άλλες εκκλησίες όπως δεν υπάρχουν.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται καθημερινά το ” Κάστρο των Χριστουγέννων ” . Η επισκεψιμότητα καταδεικνύει την επιτυχία του εγχειρήματος που σημειώνουμε εξ ολοκλήρου οφείλεται στον εθελοντισμό των ανθρώπων της πόλης.

Η ψυχολογία και η άδειες τσέπες του κόσμου, λόγω κρίσης, αποτυπώνεται στον στολισμό των σπιτιών. Άλλες χρονιές τα περισσότερα μπαλκόνια ήταν στολισμένα χριστουγεννιάτικα. Φέτος ο στολισμός είναι πολύ περιορισμένος.
Μια ελπίδα χρειάζεται ο κόσμος.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Νίκου Δεμερτζή, την Κυριακή το πρωί στο ξενοδοχείο Olympic. Ο κόσμος έφτανε μέχρι έξω απο την αιθουσα του ξενοδοχείου. Μεταξύ αυτών που παρευρέθηκαν ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θόδωρος Πασχαλίδης και Σάκης Αλεξίου, ο κ. Στράτος Χοτζούδης και ο πρόεδρος των Παφραίων Σάββας Λαζαρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *