Περιοδεία Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Χάριν των εξαιρετικών κατοίκων της μικράς ενορίας του του Καλοχωρίου Κάτω Ποροΐων ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος την Κυριακή 7 Αυγούστου παρέστησαν όλοι οι κάτοικοι και οι φιλοξενούμενοι και αυτές τις ημέρες με τα παιδιά τους τα οποία και εκοινώνησαν…

 

Γεγονός για το χωριό απετέλεσε και η συμμετοχή των 80 επιστημόνων της Κατασκηνώσεως της Παλαιάς Καστανούσσας οι οποίοι έψαλλαν κατά την Θ. Λειτουργία.

 

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας οι κυρίες της ενορίας Ποντιακής καταγωγής εφιλοξένισαν με πλούσια τράπεζα όλους κατοίκους και φιλοξενουμένους οι οποίοι ευχαριστήθηκαν τα μέγιστα και στο τέλος έπαιξαν με τα παιδιά στην ωραία αυλή της πολύ περιποιημένης Εκκλησίας.

 

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Κατασκήνωση “Αξιον – Εστί” της ενορίας Αγ. Αθανασίου Ευόσμου όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως καο Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα καθώς και την Ι. Μονή του Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου και συναντήθηκε με τις Μοναχές τις Ι. Μονής.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ετέλεσε την Παράκληση πρώτον στις μεγάλες ενορίες της Βυρωνείας και δεύτερον Ν. Πετριτσίου όπου εχοροστάτησε και ομίλησε κατάλληλα.

 

 

Πηγή: Romfea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *