Πετυχημένη η 8η Μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου Βλάχων Σιδηροκάστρου


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 8η Μουσικοχορευτική Παραδοσιακή Βραδιά με τίτλο «ο Σύλλογος Βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες» η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στην κεντρική πλατεία Σιδηροκάστρου, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2024 και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σιντικής.

«Στην πραγματικότητα και κατά γενική ομολογία ήταν μία ιδιαίτερη εκδήλωση για τους συμπολίτες, τους συνδημότες, αλλά και τους λάτρεις της παράδοσης και του πολιτισμού, μέσα από την οποία βιώσαμε ένα γλέντι του παλιού καλού καιρού…..ένα «πανηγύρι» γεμάτο παραδοσιακή μουσική και χορό. Όλοι απόλαυσαν το πλούσιο παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από την εξαιρετική μουσική κομπανία «ΟΔΡΥΣΕΣ» και το Γιώργο Ξενίδη, που μας ταξίδεψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας» ανέφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου, Σύρμω Χαλίλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ Μακάριος, ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Γεώργιος Τάτσιος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αθανάσιος Μελαδίνης, κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, κ. Βασίλειος Τσαβλίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανασία Αγγελίδου, καθώς, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών φορέων και σωματείων.

«Ευχαριστούμε τα μέλη και τους χορευτές του συλλόγου μας, όσο και των άλλων συλλόγων, που με τη μοναδική ζωντάνια που τους διακρίνει, συμμετείχαν στο μεγάλο κύκλο του χορού μεταφέροντας σε όλους μια διαφορετική χορευτική πνοή στην υπέροχη χορευτική βραδιά! Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες-χορηγούς για την ευγενική υποστήριξη της εκδήλωσης! Να είστε όλοι καλά, με υγεία να ανταμώσουμε του χρόνου και πάλι στο μεγάλο κύκλο του χορού στην κανονική ημερομηνία τέλεσης, της από το 2016 Μουσικοχορευτικής Βραδιάς, ήτοι την Πέμπτη 26/6/2025. Σημ: (μόνο για φέτος υπήρξε αλλαγή ημερομηνίας από την καθιερωμένη επί επτά χρόνια 26/6-παραμονή των Ελευθερίων)» κατέληξε στη δήλωσή της κ. Χαλίλη.

,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *