Προβλήματα από την έντονη βροχή – Πλημμύρισε η γέφυρα Χορτερού

Ξαφνικό μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση, ξέσπασε την Κυριακή 21 Ιουνίου, στην περιοχή του Σιδηροκάστρου του Δήμου Σιντικής προκαλώντας έντονα προβλήματα…

 

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε την περιοχή, πλημμύρισε για μια ακόμη φορά τη γέφυρα του Χορτερού κάτω από τον Σιδηροδρομικό σταθμό του Σιδηροκάστρου.  Στο σημείο αμέσως έσπευσαν άντρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Σιδηροκάστρου για να προχωρήσουν στην απάντλησης των υδάτων, επίσης στο σημείο έφτασαν και άντρες της αστυνομίας προκειμένου να απαγορεύσουν την διέλευση των οχημάτων κάτω από την γέφυρα. Αξίζει να σημειωθεί πως σε κάθε έντονη βροχόπτωση υπάρχει το ίδιο πρόβλημα.

 

Στο σημείο βρέθηκε από την πλευρά της Δημοτική Αρχής μόνο ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Σιδηροκάστρου Σίμος Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο παραπάνω θέμα και τόνισε: “Υπήρχε μια διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ λόγω έργων με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσουν οι αντλίες που υπάρχουν στο φρεάτιο και σε συνδυασμό με την έντονη βροχή δημιουργήθηκε το πρόβλημα”. και συνέχισε: “Πρέπει να γίνουν κάποια τεχνικά έργα προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει σε κάθε νεροποντή. Η βοήθεια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου είναι μεγάλη καθώς έχει έρθει για να την άντληση των υδάτων, Η δημοτική αρχή γνωρίζει το πρόβλημα και πρέπει να γίνουν έργα γιατί αν δεν γίνουν κάθε φορά θα υπάρχει η ίδια κατάσταση.”

 

 

Για αρκετές ώρες η πυροσβεστική υπηρεσία έδινε μάχη με τα καιρικά φαινόμενα έως ότου κατάφερε τελικά να αντλήσει το νερό.

 

Πηγή: epiloges.tv

 

 


 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *