Σιδηρόκαστρο / Γόρδιος δεσμός οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση


Σε γόρδιο δεσμό εξελίσσεται το θέμα των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου στις 27 Ιουνίου.  Η αναστάτωση εχει προέλθει απο την εκδήλωση αφιέρωμα στον Μίκυ Θεοδωράκη που θέλει να κάνει η Μητρόπολη Σιδηροκάστρου, ανατρέποντας καθιερωμένες  εκδηλώσεις  που για χρόναι εκαναν εκδηλώσεις φορείς του Σιδηροκάστρου σε συγκεκριμενες ημερομηνιες.  

Στον αέρα φαίνεται πως είναι ο καθιερωμένος χορός του Συλλόγου Βλάχων στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της πόλης του Σιδηροκάστρου , που γίνεται κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας την ίδια ημέρα η Μητρόπολη θα κάνει δική της εκδήλωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δήμος αρνείται να παραχωρήσει την κεντρική πλατεία για την εκδήλωση του Συλλόγου Βλάχων.

Στο μεταξύ, νεώτερες πληροφορίες , αναφέρουν , πως  πιθανότατα να αλλάξει η καθιερωμένη ημερομηνία της συνάντησης Χορωδιών που διοργανώνει η Χορωδία Σιδηροκάστρου και ηταν ανήμερα της απελευθέρωσης , καθώς εκείνη την ημέρα δεν αποκλείεται να μετατεθεί η εκδήλωση της Μητρόπολης.

Αναμένεται να δούμε τι θα κάνει ο δήμος ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *