Σιδηρόκαστρο : Επικράτησε ο Αρης

Για περίπου 15 λεπτά ο Αλέξης Αλεξίου και οι παίκτες του… άγγιζαν το θαύμα.

Γιατί περί κάτι τέτοιου θα επρόκειτο κόντρα στον πρωτοπόρο Άρη που πάει “τρέχοντας” για την Football League. Ωστόσο στο τέλος έμεινε η προσπάθεια και ένα ζεστό χειροκρότημα για αυτήν, αφού οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν με 2-3 στο Σιδηρόκαστρο, πήραν την 8η τους νίκη, ξέφυγαν στο +7 από την 2η θέση και ποιος τους πιάνει.

 

Αν μη τι άλλο πάντως το ματς ήταν συναρπαστικό και το απόλαυσαν οι περίπου 1.000 φίλαθλοι που έδωσαν το παρών, καθώς η εξέλιξη στο σκορ και η άρνηση της FC Serres να παραδοθεί αμαχητί κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι τα τελευταία λεπτά.

 

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης ήταν ανώτερος με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κάποιες από τις οποίες εξουδετέρωσε ο Μπαχταρλίεφ, κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το γκολ του Καπνίση στο 25΄, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Κρυστάλλη. Ο 33χρονος φορ που δεν είχε βρει δίχτυα φέτος “τιμώρησε” δύο φορές την άμυνα του Άρη, στο 54΄ και στο 66΄ πετυχαίνοντας γκολ που… τρέλαναν τους Σερραίους, αλλά δυστυχώς η χαρά δε κράτησε για πολύ. Ο Άρης ως έμπειρη και ποιοτική ομάδα δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε άμεσα με τον Τάτο και με τον Καπνίδη λίγο πριν το φινάλε πανηγύρισε το τρίποντο.

 

FC SERRES((A.Aλεξίου): Μπαχταλίεφ, Παπαδόπουλος, Σαϊνατούδης(50΄ Παπίτσας), Παυλίδης, Κασμερίδης, Θυμιάτης, Κατσαρός(82΄ Πολυζωίδης), Αγγελίδης, Κρυστάλλης(87΄ Μουτίδης), Ντούνγκα, Γεωργιάδης

 

Στον πάγκο: Γκουτζέλας, Κεραμιδάς, Αμαραντίδης, Γκάλιος

 

ΑΡΗΣ(Ν.Αναστόπουλος): Tζινάρ. Καλογέρης(76΄ Κυβελίδης), Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου(58΄ Πόϊ), Καπνίδης(88΄ Τσουμάνης), Τάτος, Ντούνης

 

Στον πάγκο: Παυλίδης, Σιδεράκης, Ντόγος, Κωνσταντινίδης

 

Διαιτητής: Σημαιάκης(Χαλκιδικής)

 

Κίτρινες: Σαϊνατούδης-Kαλογέρης

πηγή : SerresSportNews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *