Σιδηρόκαστρο : Τέλος στις διακοπές ρεύματος από μεθαύριο

Δυο ημέρες ακόμη υπομονή ζήτησε από τους κατοίκους του Σιδηροκάστρου ο Διευθυντής της ΔΕΗ Μανώλης Εμμανουηλίδης,

προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με τις διακοπές ρεύματος στο Σιδηρόκαστρο. Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, την Παρασκευή θα τοποθετηθεί ο διακόπτης στον υποσταθμό που έχει προκληθεί ζημιά. Σήμερα ο διακόπτης , που προμηθεύτηκε η ΔΕΗ από την Γαλλία , ταχυδρομήθηκε από την Αθήνα  για τις Σέρρες και την Παρασκευή θα τοποθετηθεί στον υποσταθμό λύνοντας το πρόβλημα που εχει δημιουργηθεί. Η καθυστέρηση στην λύση του προβλήματος οφείλετε στο γεγονός ότι δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος τύπος διακόπτη σε παρακαταθήκη και ετσι παραγγέλθηκε από την Γαλλία, καθώς είναι Γαλλικού τύπου.

 

 Διαβάστε…

 

Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος στο Σιδηρόκαστρο, προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων. Οι διακοπές οφείλονται σε βλάβη που έχει υποστεί ο ενας υποσταθμός πίσω απο το δημαρχείο. Έτσι ενα μεγάλο τμήμα της πόλης , κυρίως το κέντρο ρευματοδοτείται απο εναν υποσταθμό. Η ΔΕΗ ενω παραδέχτηκε το πρόβλημα και την ευθύνη της,  μέχρι σήμερα δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση για να ενημερώσει τους κατοίκους , ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη για τις διακοπές.

 

Σήμερα Τρίτη (8.12) σημειώθηκε μια διακοπή ρεύματος το πρωί αφήνοντας τους καταναλωτές, για περίπου 20 λεπτά, με δυο φάσεις , αντί τρεις. Τις βραδινές ώρες , σημειώθηκαν δυο μικροδιακοπές.  

 

 

Απο τις συχνές διακοπές ρεύματος υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν προβλήματα σε  ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *